info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Ukonventionel brug af Diamond / CBN Slibeskiver

Ukonventionel brug af Diamond / CBN Slibeskiver

Apr 23, 2019

Det antages generelt, at diamantslibemaskiner ikke er egnede til slibning af emner som grå støbejern på grund af den store kemiske inertitet af diamant og jernelementer. Dette sker dog kun ved høje temperaturer. For eksempel, når der slibes med et diamanthjul, oxiderer diamanten i luften, når temperaturen når 650

Det antages generelt, at diamantslibemaskiner ikke er egnede til slibning af emner som grå støbejern på grund af den store kemiske inertitet af diamant og jernelementer. Dette sker dog kun ved høje temperaturer. Når man f.eks. Sliber med diamanthjul, oxiderer diamanten i luften, når temperaturen når 650 ° C, og den bliver grafitiseret, når den når 700 ° C ~ 800 ° C. Ved lave temperaturer reagerer disse materialer ikke . Så længe den passende slibningshastighed vælges, og vådslibningsmetoden anvendes, og den tilstrækkelige slibevæske leveres samtidig, kan diamantslibeskiven fuldstændigt male slibningen, som er blevet bekræftet i produktionspraksis. Ved vådslibning er slipforholdet mellem diamanthjulets (9600) slibeskive meget højere end slibningen af det grå støbejern med CBN-hjulet (2700).

Det er generelt antaget, at CBN slibeskiver ikke er egnede til slibning af bløde materialer såsom mildt stål, fordi slibematerialet, der frembringes på dette tidspunkt, nemt blokerer slibeskiven. Imidlertid mener den nuværende forskning, at CBN-slibeskiven med keramisk binding kan tage stigningen i slibestyrets hastighed for at danne fint slibestøv, og brug derefter højtryksstråle slibevæske til at fjerne slibestøvet og tilvejebringe tilstrækkelig slibevæske til forhindre slibeskiven i tilstopning. Derfor er CBN slibeskiven en slags blødt materiale, der kan slibe kulstofstål (hårdhed større end 30HRC). CBN slibeskiver er imidlertid ikke effektive til slibning af noget materiale. Normalt er det ikke egnet til slibning af hårdmetal og kombinationen af hårdmetal og stål, i hvilket tilfælde diamanthjulet har en bedre effekt.

JR firma specialiserer sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com