info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Ultra High Speed Vitrified CBN Slibeskive

Ultra High Speed Vitrified CBN Slibeskive

May 01, 2019

Det keramiske bind CBN slibeskive har disse fordele: skarp slibning og høj produktionseffektivitet , god slibeskive fastholdelsesoverflade, hvilket reducerer antallet af korrigeringer og udskiftninger af slibehjul og sikrer, at slibestykket ikke brændes. Så forglassede CBN slibeskiver har været meget anvendt i den faktiske produktion. For at sikre, at slibeskiven virker ved ultrahøj hastighed, udformes slibeskiven, optimeringen af dens tværsnit, limens limstyrke og dets anvendelighed, slibestøttens basismateriale og Slibeskruenes produktionsteknologi er meget vigtig. Følgende nøgleteknologier skal stadig undersøges: udvælgelsen og strukturen af slibebaseret basemateriale; undersøgelsen af den højtydende udførelse af slibekartets keramiske bånd; bindingsteknikken mellem arbejdslaget og substratet og binderens forskning.

 

CBN-slibeskiver med høj hastighed består hovedsagelig af en metalmatrix og et tyndt lag af CBN-slibemiddel, der er bundet med forskellige bindemidler på sin omkreds. Ved ultrahøjhastighedsslibning er slibebasismaterialets valg og form og størrelse design lige så kritiske som slibeskiven, bindemidlet og slibens lufthul, hvilket direkte påvirker slipens omfattende præstations- og slibendeffekt hjul. Derfor vælger og designer slibestøtten basen særlig stor betydning ved ultrahøjhastighedslibning. Slibeskrobens krop omfatter udvælgelsen af slibebaseret basemateriale og det strukturelle design.

 

For at opnå ultrahøjhastighedslibning er det nødvendigt at øge sliphjulets styrke og forbedre sliphjulets form, således at slibeskiven ikke brydes under den høje centrifugalkraft, når den roterer med høj hastighed. Næsten alle superabrasive slibemaskiner, der tidligere blev anvendt, har en stålbase. For nylig er kulfiberforstærket plast (CFRP), som er let og har en lav forlængelse, blevet brugt til slibeskiveunderlaget. Tabel 1 er repræsentativ for flere typer ultrahøjhastighedslister Det fremgår af tabel 1, at CFRP har det bedste specifikke modul og specifik styrke og den laveste tæthed, og er det bedste materiale til ultrahøjhastighedslibningshjul. Keramiske CBN slibeskiver fremstillet af dette materiale i Japan er blevet brugt til produktion ved en ultrahøj hastighed på 200 m / s. På nuværende tidspunkt er Kinas teknologi til fremstilling af basisplader med dette materiale stadig umodent; stål har lave omkostninger, men har høj densitet, og vægten er den tyngste under samme volumen, hvilket har en negativ indvirkning på spindelbelastningen; selv om metal emaljen har god ydeevne, materialet er et giftigt materiale, undtagen rapporter i Japan, sjældent anvendes i andre lande; Titanlegeringer er bedre end aluminiumlegeringer, fordi titanlegeringer har bedre termisk stabilitet og træthedssikkerhed end aluminiumlegeringer. det er godt.

 

Strukturen af slibehjulets basisstruktur kan forbedre slidhjulets kraftfordeling under højhastighedsrotation og undgå baskroppens revner. Slibeskivebasisstrukturen indbefatter tværsnitsformen af slibebroen og størrelsen af basisstrukturen. Derfor skal udvælgelsen af diameteren på ultrahøjhastighedsliben optimeres i kombination med spindelhastigheden.

 

Derudover skal bindemidlet, der anvendes til det ultrahøjhastige keramiske CBN slibeskive, have en høj trækstyrke og forskydningsstyrke, høj bindingsevne, lav toksicitet eller endog ikke-toksicitet.

 

Ultra-high-speed keramiske CBN slibeskiver kræves til at udføre ultrahøjhastighedslibning med en maksimal hastighed på 200 m / s.

1). Ved anvendelse af kulfiberforstærket fiberforstærket plast (CFRP) som hjulkernen reduceres hjulkernedformationen forårsaget af centrifugalkraft og varmegenerering, hvilket er meget fordelagtigt med hensyn til behandling af præcision og sikkerhed. Desuden er vægten i forhold til stålkernens slibeskive kraftigt reduceret, og maskinens belastning kan reduceres under brug.

2). Vær opmærksom på den korrekte sammenføjningsmetode for at gøre fælles kraft mellem slibeskiven og CBN-laget har tilstrækkelig styrke til at sikre sliphjulets sikkerhed.