info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Typer af CBN-slibehjul

Typer af CBN-slibehjul

Dec 04, 2019

CBN står for kubisk bornitrid. Dette er en type syntetisk forbindelse, da det som alle bornitridforbindelser ikke findes nogen steder i naturen. Strukturen af denne forbindelse er en symmetrisk struktur ikke i modsætning til en diamant. Det er ekstremt hårdt, stabilt under varme og har en høj modstand mod andre kemikalier. Faktisk er kubisk bornitrid det næsthårdeste materiale efter en diamant. Disse egenskaber gør CBN yderst anvendelig til industriel brug. Lær mere om, hvordan det kan bruges som et slibemiddel eller skæreværktøj - især som et slibehjul - og måske vil du opdage, hvordan det også kan bruges på din arbejdsplads.

Under slibeprocessen har du et par muligheder, hvad angår det materiale, du skal bruge. Du skal stille dig selv følgende spørgsmål for at tage din beslutning:

l Hvad er det materiale, du skærer?

l Hvilken bondetype og hårdhed har du brug for?

l Hvilken kornstørrelse eller maskestørrelse er nødvendig?

l Hvilke skærehastigheder bruger du?

l Hvilke kølevæsker og smøremidler planlægger du at bruge?

I mange tilfælde kan du beslutte, at brug af CBN-materiale bare giver mening. CBN-slibehjul er ekstremt hårde og ideelle til mange job. Der kræves meget lidt tryk, hvilket betyder, at der er mindre varme og næsten ingen gnister genereres. Dette er en stor ændring i forhold til at bruge et slibehjul, der ikke er så hårdt. Derudover er disse hjul pålidelige og holdbare, i modsætning til almindelige slibemidler forbliver hjulfladen lige uden riller. Holdbarheden og det lave behov for vedligeholdelse betyder, at CBN-slibehjul er billigere at betjene end mange andre produkter også.

Da kubikbornitridskæreværktøjer er så hårde og holdbare, er de ideelle til brug til en række opgaver såsom metalslibning og værktøjsslibning. Belagte værktøjer består af et enkelt lag CBN udsat for bindingen i stedet for indlejret - som med harpiks- og metalbindinger. Dette hjælper også hjulet med at holde sin form og forblive holdbart over lang tid. Dette sparer tid og penge og hjælper med at give optimale resultater.

Når det kommer til overtrukne slibemidler som CBN-slibehjul og slibeteknologi generelt, er Continental Diamond Tools din nummer én ressource. Vi tilbyder en række muligheder for at imødekomme eller overskride dine behov - uanset hvad din ansøgning er. Derudover er vi eksperter i den forgyldte slibemiddelindustri. Uanset om du ved nøjagtigt, hvad du vil og er klar til at bestille, eller du bare vil tale med en professionel om, hvilke muligheder der er tilgængelige, ring eller kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde det produkt, der fungerer bedst for dig. Din tilfredshed med vores slibeprodukter er vores største problem.