info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Typer og årsager til blokering af CBN-slibehjul

Typer og årsager til blokering af CBN-slibehjul

Sep 15, 2020

Typerne af slibeskiveblokering inkluderer indlejret type, fastgørelsestype, klæbemiddeltype og hybridtype.

Indlejret type er blokering af slibeaffald, der er indlejret i porerne på slibeskiven. Vedhæftet blokering er en slags blokering, hvor den midlertidige kraft af slibekorn er fastgjort til flankeoverfladen på den slibende kornskær. Selvklæbende typer henviser til klæbning af slibende partikler omkring den fremspringende skærekant eller på klæbemidlet efter slibning og smeltning. Hybrid blokering er en samling eller lagdelt samling af de ovennævnte tre typer i en lille del.

1. Årsager til blokering i indlejrede typer og vedhæftede filer

Indlejrede og vedhæftede blokeringer kommer fra to aspekter, den ene er ekstern og den anden er intern, involverer fysiske reaktioner og mange andre faktorer.

Eksterne faktorer: Slidrester glider ud langs fronten af ​​slibepartiklerne, og der er flere lag slidrester akkumuleret i det lokale område foran slibepartiklerne. På grund af slibeskivens højhastighedsrotation dannes der et luftstrømsvirvelområde, og lufttrykket i hvirvelområdet reduceres signifikant under påvirkning af negativt tryk, så en del af slibeaffaldet er fastgjort til bagsiden af ​​slibemidlet. korn, der danner en fastgørelsesblokering på slibekornens bladflade. De fleste vedhæftede filer er aske og partikler.

Effekten af ​​det elektrostatiske felt: Når slibeskiven og emnerne bevæger sig i forhold til hinanden, vil opladningen på overfladen af ​​slibeskiven og emnet og gassen i slibeområdet medføre en fysisk reaktion på grund af den høje temperatur, der dannes et lille elektrisk felt. Under virkningen af ​​det elektriske felt adsorberes slibeaffaldet med den modsatte polaritet til slibeskiven i henhold til princippet om modsat køn tiltrækning på slibeskiven. Ved hjælp af det større mekaniske tryk mellem slibeskiven og arbejdsemnet kan slibeaffaldet, der er blevet adsorberet på overfladen af ​​slibeskiven, stabilt indsættes mellem hullerne på overfladen af ​​slibeskiven.

2. Årsager til klæbestof

Under slibningsprocessen er slibningstemperaturen så høj som 1200K. Under en sådan høj temperatur vil slibeaffaldet danne et lavt smeltende metaloxid i luften. Det opvarmes og smeltes ved den høje temperatur i slibningszonen og dækker overfladen på slibeskiven. Under slibekraftens handling klemmes den fra hinanden, styrkes og klæbes til den hævede rilleoverflade på emneoverfladen. Gennem multipel tilfældig slibning vil mere slibende snavs klæbe omkring slibekornene og derved danne en ond cirkel, hvilket forværrer tilstopning, indtil de slibende korn bryder eller falder af, hvilket er en fusionsbinding.

Venligst velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com