Hjem > Nyheder > Indhold

To slags harpiks Bond Diamond hjul

Jun 06, 2019

I øjeblikket er de mest almindeligt anvendte bindemidler forskellige modificeret phenolplast og polyimid harpiks. Eksperimenterende og test analyse, slidstyrke og varme modstand af de to harpiks er forskellige.

Sejhed af polyimid harpiks er ringere end phenol harpiks, og dermed sejhed af polyimid er ringere end phenol harpiks. Dette forårsager polyimid harpiks slibning hjulet for at blive skør og let at bryde sammen. Den ultra-fint pulveriseret og hærdet polyimid harpiks kan øge den bøjningsstyrke med 23%. Trykstyrken kan forhøjes med 20%. Trykstyrke af polyimid er højere end i de fleste phenolplast. Vedhæftning af polyimid harpiks er stærkere end phenolplast. Det kan ses, at bindingsstyrke af polyimid er højere end i phenolplast. Dette er en af grundene til hvorfor polyimid harpiks er mere modstandsdygtig over for slid end phenolplast.

Varme modstand temperatur af polyimid harpiks er 50 ° C eller mere højere end phenol harpiks. Varmebestandighed af polyimid er meget stærkere end phenolharpiks, som er også hovedårsagen til, hvorfor polyimid har stærkere slidstyrke end phenolplast. På samme tid, da phenolharpiks har en mindre trykstyrke end polyimid, sin bedrift kraft på diamond partikel er lille, og det er nemmere at falde ned end polyimid selv uden ablation.

Fordi vedhæftning af polyimid harpiks er stærkere end phenolharpiks, er varme modstand temperatur af polyimid harpiks højere end der af phenolplast, og den færdige diamant slibehjul kan dobbelt liv af phenolplast slibehjul tør slibning betingelse. Slidstyrken er højere end phenolplast.

JR company har specialiseret sig i diamond og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset bond, metal bond og galvaniseret slibeskiven.


forglasset bond slibehjul:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-Bond-Grinding-Wheels/

Harpiks bond slibehjul:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-Bond-Grinding-Wheels/

Galvaniseret slibeskiven:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-Grinding-Wheels/

Metal bond slibeskiven:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-Bond-Grinding-Wheels/