Hjem > Nyheder > Indhold

Tip til valg af det rigtige diamantslibekophjul

Oct 09, 2019

Diamantslibekopshjul er meget populære inden for boligudbedrings- og byggebranchen. Disse er yderst effektive til polering, slibning og skæring af beton, hård beton, granit, marmor, feltsten og endda med henblik på belægning eller fjernelse af maling. Det være sig enkel oprydning eller formning og polering af sten- eller betonoverflader, diamantslibekoppen er et af de mest populære valg blandt de forskellige typer diamantslibningshjul. Det er et metalbundet industrielt diamantværktøj, der fremstilles ved koldpresning eller svejsning af diamantbits på et metalhjul.

Forskellige typer diamantslibekophjul
Diamantslibekopshjul leveres med en række specifikationer, der hver især er beregnet til forskellige brugstyper. Det er således vigtigt at først identificere jobbet og derefter vælge diamantkoppehjulet i overensstemmelse hermed. For eksempel, hvis arbejdsbelastningen vil være temmelig tung (f.eks. Slibning af sten og beton), bliver du nødt til at få diamantslibekopper med store diamantsegmenter. De mindre diamantsegmenter er perfekte til lettere arbejder, såsom epoxybelægninger, lim, maling og andre sådanne overfladebelægninger.

Diamantslibekopshjul kan klassificeres ud fra følgende faktorer:

· Diamantkorn

· Diamantobligation

· Diamanthårdhed

· Diamantkoncentration

Differentiering i disse segmenter bestemmer anvendeligheden af slibekophjulet til forskellige formål. Som for eksempel, hvis du vælger koppehjulet til betonslibning, er den blødere binding til hårdere jord, og hårdere limning vil være for relativt blødere jord.
Diamantkoppehjulsslibere anvendes normalt til slibninger med forskellig ruhed. Ved betonslibning er der to faser involveret.

· Første fase består af grovslibning. Blød diamantbinding og høj diamanthårdhed er nødvendig i dette trin. Der er større chance for, at diamanten bliver stump under slibeprocessen. Diamantkornet er også nødvendigt for at være større. Diamantkorn mellem 35 og 50 foretrækkes på dette tidspunkt. Diamantkoncentration i koppen skal være lav.

· Anden fase er med fin slibning. Dette kaldes også polering. På dette stadium bruges hårde bindingsdiamanter, da de er meget mere præcise. Da diamanter ikke står over for spørgsmålet om at blive hurtigt opløst, kan blødere diamanter bruges i denne proces. Diamantkorn valgt til dette job er generelt mellem 80 og 120. Koncentrationen af diamant på disken er høj i dette tilfælde.

Når du vælger slibekopshjul, kommer du over et stort antal størrelser. Du finder også forskellige typer diamanthjul afhængigt af formerne. De vigtigste sorter af tilgængelige former er - cylindre, flade skiver, hjul og kopper. Du vil være i stand til at få en række diamantslibningshjul samt andre slibemidler fra JR diamantværktøjer. JR diamantværktøj er en af de førende producenter af slibeværktøjer og leverer uovertrufne produkter i industrien af forskellig kvalitet og specifikationer. Du kan kontakte kunderepræsentanten direkte via deres officielle hjemmeside http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/ og placere ordre på et hvilket som helst antal værktøjer, hvad enten readymade eller tilpasses.