info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Tre Effektiv Slibning

Tre Effektiv Slibning

Jan 18, 2019

1. Højhastighedslibning

High-speed slibning er en proces til forbedring af sliphastigheden og slibekvaliteten ved at øge diamantslibeskivenes lineære hastighed. Højhastighedslibning har følgende fordele:

(1) Under en bestemt tidsrums slibemængde, når slibeskivenes lineære hastighed øges, bliver skære tykkelsen af slibekornerne tyndet, således at belastningen af det enkelte slibekorn reduceres, og diamantets holdbarhed slibeskive er forbedret;

(2) Reduktion af overfladens grovhed ved slibning: Efter at diamantslibeskivenes lineære hastighed er forøget, bliver slibekornens skære tykkelse tyndere, således at slibeskærmens relative fødemængde bliver mindre, og at ruheden også reduceres.

(3) Den normale slibestyrke er reduceret, og arbejdstykkens nøjagtighed forbedres.

2. Slow-feed til dyb dyb slibning

Langsom fodring Stort dybdysning kaldes også dybgridslibning eller peristaltisk slibning. Den er malet med en stor slibedybde (op til 30 mm) og en meget lav bordføde (3-300 mm / min). Den nødvendige dimensionelle nøjagtighed kan formales med en eller flere passeringer. Fordelene ved langsom fodring og dybtgående slibning er som følger:

(1) Når retarderingen påføres til slibning, bliver slibeskiven og yderkanten af emnet kun kontaktet en eller flere gange, og chancen for slag er mindre end for den generelle frem- og tilbagegående slibning, som kan forlænge holdbarheden af slibeskiven og fastholde dens formningspræcision.

(2) Arbejdsstykkefodringshastigheden er meget lav under dybslibning, hvilket gør den radiale tilførselshastighed af slibeskiven lavere, og det radiale slid er relativt lille. Det bevirker grov, fin slibning af komplekse formede emner.

(3) Slibedysens slibedybde til langsomslibning er ca. 1000 gange større end ved almindelig slibning, og slibekraften forøges med 2-4 gange (under samme metalfjernelseshastighed) end den almindelige slibning .

3. Slibebåndslibning sker ved hjælp af højhastighedsbearbejdende slibebånd som slibeværktøj. Metoden til slibning af forskellige overflader kaldes båndslibning. Fordelene ved slibebåndslibning er som følger:

(1) Produktionseffektiviteten er høj, slibekornene på slibebåndet er skarpe, skæringsmængden er stor, sandbåndbredden, slibebanen er stor, og produktiviteten er 5-20 gange højere end slibeskiven ;

(2) Slibende energiforbrug er lavt, fordi bæltet er let i vægt, kontakthjulet og spændhjulet er små i størrelse, og tröghedsmomentet er lille, så strømforbruget er lille.

(3) God forarbejdningskvalitet. Det kan garantere konstant hastighed arbejde, mindre varme, ikke nødvendigt at trimme, skarpt slibende korn, god varmeafgivelse tilstand af slibebåndet, høj præcision og lille overflade rude værdi.

(4) Bæltet er blødt og kan påføres formningsoverfladen til slibning, som er egnet til slibning af forskellige komplicerede former.

Ulemperne ved slibebåndslibning er:

Bæltet forbruges hurtigt, båndslibningen kan ikke behandle huller med små diameter, blinde huller, og den tråkkede ydre cirkel og gear kan ikke bearbejdes.

Selvfølgelig, når der anvendes højhastighedslibning, er det nødvendigt at bekræfte, at maskinens arbejdshastighed skal være lavere end slibhjulets sikre brugsledningshastighed, og brugen af langsom fodring til dybtgående slibning også sikrer sikkerheden under slibning.