info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Ting at vide om Cam Grinding-II

Ting at vide om Cam Grinding-II

Oct 18, 2019

For få dage siden talte vi om tingene at vide om kamslibning, i dag vil vi fortsætte med at introducere dets andre egenskaber.


Slibende bælter

En anden metode til at forbedre cyklustiden er at bruge maskiner med slibebælter. Dette blev udviklet i Italien i 1977; det blev med succes implementeret af GM-ingeniører først i de tidlige 1990'ere. I disse maskiner presses slibebæltet mod emnet med en cylindrisk kontaktsko, der sammen med bæltet erstatter slibeskivets buede overflade. Disse flerstyrede kamslibemaskiner kan slibe alle lobes samtidigt til reduktion af cyklustiden.

En anden fordel, som disse maskiner tilbyder, er slibning af indtrængende camlobes. Slibning af kamprofiler med genindgangstype med slibeskive kræver, at der anvendes hjul med mindre diameter. Dette begrænser hjulets levetid, hvilket gør brugen mindre omkostningseffektiv. Med slibende bælter kan båndets krumning styres ved at ændre kontaktskoens diameter, så genindføringslober med høj negativ krumning let kan males.

Højere hastigheder

Den aktuelle tendens til at reducere cyklustiden involverer slibning ved høje hjulhastigheder. Maskinbyggere i Europa og Japan markedsfører højhastigheds-cam-slibemaskiner med hjulhastighedskapacitet på op til 200 m / sek. Høje slibehastigheder giver fordelen med længere hjullevetid, lavere kræfter og høje fjernelseshastigheder. Højere metaludtagningshastigheder ved højere hjulhastigheder reducerer cyklustiden.

En variation af tilgangen til højhastighedstog involverer høje hjulhastigheder, stor skæredybde og lave arbejdshastigheder. Denne fremgangsmåde svarer til højeffektiv dybslibning (HEDG) og er i det væsentlige højhastigheds-, cylindrisk, creep-feed-slibning.

En anden fremgangsmåde bruger en højhastighedsslibemaskine med et par hjulhoveder. Et hjulhoved bruger et hårdloddet, enkeltlags CBN-hjul og bruges til at skære slibene meget aggressivt. Det andet hjulhoved bruger et forglaset CBN-hjul med lille diameter til efterbehandling af lobene. Denne tilgang er blevet brugt med succes til at slibe camlobes af genindtastningstype.

Forglasede bundne aluminiumoxidhjul er stadig populære til slibning af knastaksler, men de fleste CNC-maskiner leveres nu med superabrasive hjul.

CBN & Beyond

Hårdhed, termisk ledningsevne og kemisk inertitet af CBN
har gjort det til et slibemiddel, der vælges til produktionsslibning af jernholdige og rumfartslegeringer. Flere bindingssystemer - harpiks, metal, glas og loddet - fås med CBN. Blandt disse har glasset, eller forglaset, bindingssystem vist sig at være det mest populære. Disse bindinger er stive, frit skærende og har god formopbevaring. Derudover kan porøsiteten i disse bindinger kontrolleres for mere spånfrigang og bedre påføring af kølevæske ved slibningszonen. Forglasede limede hjul er lette at sande og kræver ikke yderligere forbindelsesprocedurer.

Den iboende skørhed i det forglasede bondesystem bidrager til den selvskærende handling under slibning, men skørheden gør også hjulene modtagelige for flisning og brud, hvis de bruges forkert.

Et svar på dette problem er et segmenteret hjuldesign, hvor individuelle segmenter cementeres til en stål- eller aluminiumoxidkerne. Fordelene inkluderer:

• Nem udskiftning af beskadigede sektioner
• Sikkerhed ved høje hjulhastigheder - op til 150 til 200 m / sek.
• Egenskaber ved individuelle segmenter kan måles og overvåges, så der er konsistens langs hjulets periferi og fra hjul til hjul.
• Specielle hjuladaptere kan genregmenteres og genbruges, efter at CBN-laget er slidt.

Der er også et keramisk slibemiddel af aluminiumoxid, der har indflydelse på cylindrisk slibning. Dette langstrakte slibemiddel med højt aspektforhold kan gøre en forskel i højhastighedsslibning af støbejerns-camlobes. De giver høje fjernelsesgrader sammenlignet med et forglaset CBN-hjul. De lavere omkostninger og enkeltpunkts-truing-kapacitet sammenlignet med CBN kunne gøre dem til fremragende alternativer.JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.
Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com