info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Ydelsesdataene for alle typer forskellige bindingsslibehjul

Ydelsesdataene for alle typer forskellige bindingsslibehjul

Nov 27, 2019


Datainformationen er opdelt i tre niveauer: høj, mellem og lav. Vi tester de fire typer slibehjul, der ofte bruges.

Levetiden for harpiksbindingsslibehjulet er medium; levetiden for slibeskiven på metalbindingen er relativt høj; levetiden for det cvitrificerede slibehjul er også medium; levetiden for det galvaniserende slibehjul er relativt kort.

Slibevirkningen af harpiksslibehjulet er relativt høj; slibevirkningen af metalbindingsslibehjulet er medium; slibevirkningen af keramislibehjulet og galvaniseringsslibehjulet er den samme som for harpiksbindingsslibehjulet;

Formopbevaring af harpiksslibehjulet og det keramiske slibehjul er medium; metalslibehjulet og galvaniseringsslibehjulet har relativt høj form fastholdelse.

Med hensyn til udstyrets effektbehov er harpiksslibehjul og forglasede slibehjul mellemstore; slibeskiver af metalbindinger er relativt høje; udstyrets strømbehov til elektropletterede slibehjul er relativt lavt.

Det er meget vanskeligt at klæbe metalslibeskivehjulet; harpiksbindingsslibehjulet er det andet, det er lettere at trimme end det forglasede bindingsslibehjul. Det elektropletterede slibehjul anbefales ikke til bandage og er ikke egnet til bandage.

Til sidst kan du sammenligne glatningen på overfladen på slibeskiver. Finishen på harpiksslibehjulet og det keramiske og metalbundne slibehjul er ret god. De elektropletterede slibehjul er forskellige. Det bestemmes af andre faktorer.


JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com