info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Den nye udvikling af diamantslibemaskiner-ONE

Den nye udvikling af diamantslibemaskiner-ONE

Aug 02, 2018

Den nye udvikling af diamantslibeskiver


Diamantslibeskiven er et specialværktøj, der kan slibe hårde og sprøde materialer som karbid, glas, keramik, ædelsten og så videre. I de seneste år er diamantslibningsværktøjerne i vid udstrækning brugt i mange anvendelser med den hurtige udvikling af højhastigheds- og ultra-præcisionsslibningsteknologi. Det forglassede slibeskive kan ikke opfylde produktionsbehovene. Metallbindingsliben har været meget udbredt på grund af dens høje bindestyrke, god formbarhed og lang levetid. De metalbundne diamantslibeskiver har hovedsagelig to typer sintring og galvanisering ifølge fremstillingsmetoden. For at udnytte superabrasive fuldt ud, begyndte de fremmede lande at udvikle en ny type slibeskive ved høj temperatur lodningsproces, nemlig single-layer hårdlodning superhard slibeskive fra begyndelsen af 1990'erne. På nuværende tidspunkt er denne slags slibeskive stadig i forsknings- og udviklingsstadiet.

Forglassede diamantslibeskiver

Diamantslibeskiverne har de fælles egenskaber ved diamant- og keramikbinding. Sammenlignet med almindelig korund- og siliciumcarbid slibeskive er dets slibekraft stærk, temperaturen under slibning er relativt lav, og slibestyrets slid er relativt mindre. Det kan også være egnet til effekten af forskellige kølemidler. Den slibende slibeslibning kan opretholdes god form og forbedrer præcisionen af emner. Der er mange lufthuller i slibeskiven, hvilket er godt for chipfjernelse og varmeafledning. Det er ikke let at blokere og ikke let at forbrænde emnet. Slibestyrets selvskarphed er bedre, trimningsintervallet er længere, også dressingen er lettere. Derfor er brugen af keramiske bånd diamantslibemaskiner i nogle udenlandske udviklede lande stigende.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/