info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Den nye udvikling af diamantslibemaskiner-to

Den nye udvikling af diamantslibemaskiner-to

Aug 03, 2018

Den nye udvikling af diamantslibemaskiner-TWO


i går talte vi om udviklingen af forglassede diamantslibemaskiner. I dag vil vi fortsætte med at indføre metalbinding og galvaniserede diamantslibemaskiner til dig.

Metalbundne diamantslibeskiver

De fleste metalbindingslibemaskiner bruger metaller som bronze som et binder fremstillet ved højtemperatursintring. Det har karakteristika for høj limstyrke, god formbarhed, høj temperaturbestandighed, termisk ledningsevne og god slidstyrke. Dens levetid er længere end andre slibeskiver. Fordi slibeskiven i krympeprocessen har krympning og deformation, skal slibeskiven klæde sig før brug. Men slibeskivenes dressing er vanskelig. På nuværende tidspunkt er den fælles rullemetode ikke kun tidskrævende og arbejdskrævende, men også diamanten vil falde ned under tilbehandlingsprocessen. Slibeskiven lagrer en stor slibemængde, og formningspræcisionen er lav.

I de senere år har forskere fra forskellige lande gennemført forskning på anvendelsen af specialfremstillingsmetoder til trimning af metalbinding diamantslibeskiver, hovedsagelig med elektrolytisk dressingmetode og elektrisk gnistbearbejdningsmetode. Elektrolytisk dressingmetode er hurtig, men formningspræcisionen er ikke høj; Den elektriske gnistforbindelsesmetode har høj præcision, kan formes og skærpes, men formhastigheden er langsom; den sammensatte forbindelsesmetode har elektrolytisk gnistdannende komposit-trimningsmetode og mekanisk kemisk forbindelsestrimningsmetode. Tilsvarende er trimmingseffekten bedre, men systemet er mere kompliceret, så problemet med færdiggørelsen af diamanthjulet er stadig ikke godt løst.

Da slibeskiven fremstillingsprocessen bestemmer den tilfældige overflademorfologi, er geometrien, fordelingen og skærekanten af hvert slibekorn inkonsekvent, så kun et par høje skærekanter skæres til arbejdsemnet under slibning, hvilket begrænser slibekvaliteten. Og effektiviteten bør forbedres yderligere.

Elektropletterede diamantslibeskiver

Fordelen ved galvaniseret diamanthjul

For det første er den elektroplaterede teknologi simpelthen, og prisen på hjulet er lavt. Og det er også praktisk at lave hjulene.

For det andet er det ikke nødvendigt at reparere og praktisk at bruge.

For det tredje bestemmer enkeltlagsstrukturen, at den kan nå en meget høj arbejdshastighed, og i øjeblikket er den nået 250-300 m / s i udlandet.

Fremad, selv om det kun har enkeltlags diamant, er livet ikke kort.

Endelig er galvanisering den eneste fremstillingsmetode for rulleslibemaskiner med høj præcisionskrav. I high-speed ultra-high-speed slibning optog plating slipeskiver en ubestridt dominerende stilling. Men elektroplattens diamanthjul har også ulemper, for eksempel er der ingen stærk kemisk metallurgisk binding mellem substratet og den slibende bindingsoverflade. Diamantsliben er faktisk kun mekanisk belagt med metalet, så holdkraften er lille, og slibningen er let at falde af (eller belægningen falder ned), hvilket resulterer i samlet svigt. For at øge holdkraften er det nødvendigt at forøge belægningens tykkelse. Som følge heraf reduceres slibens kornbarhed, slibeskiven er tilbøjelig til blokering, varmeafledningsvirkningen er dårlig, og overfladen af emnet er tilbøjelig til at brænde. På nuværende tidspunkt har den indenlandske galvaniserede slibeskivefremstilling endnu ikke opnået det optimale design af slibeskiven i henhold til behandlingsbetingelserne. De iboende ulemper ved det enkeltlags elektroplaterede diamantslibeskive vil uundgåeligt begrænse dets effektive slibeprofil.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com