info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Indførelsen af elektroplated slibehjul

Indførelsen af elektroplated slibehjul

Dec 31, 2020

Bortset fra et par elektroplerede slibeværktøjer, der anvendes som originalt udstyr, anvendes de fleste af dem i slibe- og skæreprocesser, herunder elektroplerede diamantværktøjer og elektroplerede diamantslibehjul. Den elektroplerede slibehjul er lavet ved plating et lag af metal belægning til limning diamant pulver på den præformede metal base overflade.

De elektroperede slibehjul har sine unikke egenskaber.

1. Det er ikke begrænset til slibende værktøjer, kun en lille del er slibende værktøjer, såsom diamant slibehjul, diamant slibehoveder, osv. Og de fleste af elektroplerede produkter er andre forskellige værktøjer, såsom dressing værktøjer, boreværktøjer, skærende værktøjer, og så videre.

2. De fleste af elektroplated diamant slibehjul er produkter, der er vanskelige at fremstille med andre processer, eller endda umuligt at producere på alle. For eksempel er diamantruller med højpræcisions- og komplekse overflader vanskelige at fremstille ved hjælp af metallurgiske metoder. Desuden er elektroplated diamant reamers, diamant filer, og bløde slibehjul produceres ved galvanisering metoder.

Strukturen af elektroplerede diamant slibehjul:

Elektroplerede slibehjul er forskellige fra harpiksbinding, forglasset binding superhard materialeprodukter. Pulverkomprimering omfatter generelt tre dele: arbejdslag, overgangslag og metalbase. Strukturen af elektroplerede slibehjul er kendetegnet ved ingen overgangslag, og generelt lavet af elektropleret lag og basen.

1. Det galvaniseringslag består af diamant- og metalbelægning. Diamantpartiklerne er konsolideret i metalbelægningen i dispergeret tilstand. Det er det arbejdende lag og spiller en rolle at skære eller slibning.

2. Metalhuset er generelt forarbejdet af stål, som kræver en vis geometrisk form, dimensionel nøjagtighed og overflade ruhed. Formen af den elektroplerede slibehjul bestemmer formen af metalkroppen, det spiller en rolle i at støtte det elektroplerede lag og er let at installere og bruge. Et andet træk ved elektroplerede produkter, der er forskellig fra andre superhard slibende produkter er den særlige form. Den galvanisering metode kan bruges til at producere de produkter, der omfatter forskellige komplekse specielle former, eller ekstremt tynde, små, og ekstremt høj geometrisk form og dimensionelle nøjagtighed krav.


JR selskab har specialiseret sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks obligation, forglasset obligation, metal obligation og elektroplated slibehjul.

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com