info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Forskellen mellem harpiks Bond slibning hjulet og diamant slibning hjulet

Forskellen mellem harpiks Bond slibning hjulet og diamant slibning hjulet

Oct 25, 2018


Harpiksen slibehjul refererer til en slibeskiven lavet af en harpiks bond, som phenolforbindelser, epoxy, polyurethan, polyvinylalkohol og så videre. Harpiksen slibehjul er normalt inddelt i en almindelig harpiks slibning hjulet og en super-hårde resin slibehjul ifølge slibende. Almindelige harpiks slibehjul er en slibeskiven med vigtigste slibemidler som hvide korund, brun korund og siliciumcarbid. Den super-hårde resin slibehjul er en slibeskiven med diamant eller CBN som den vigtigste slibning komponent.

Harpiks slibehjul har høj styrke og kan tilføje forstærkende fiber mesh og stål bar til det, såsom opskæring stykke og slibning stykke. I øjeblikket er de fleste af harpiks slibesten ikke vandtæt, så de ikke kan være jorden med slibning væske. Der er naturligvis nogle slibesten, der skal tilføjes med slibning væske, såsom epoxy harpiks. Harpiks slibning hjul er glat og ikke let at brænde.

Harpiks slibeskiver anvendes til slibning hurtigstål, værktøj og die stål og super-legeringer ovenfor FtRC50, super varmebestandig rustfrit stål, cermets, keramik, glas, limonit, hurtigstål, legering værktøjer og mange andre nye ideel slibning værktøjer til Super-hårde materialer.

Diamant slibning hjulet er lavet af diamant slibende som råvare, og er lavet af metal pulver, harpiks pulver, keramik og galvaniseret metal som en bonding agent til at danne en runde agglomererede slibemidler, som har en gennem hullet i midten. Diamant slibning hjulet er opdelt i harpiks bonding agent slibehjul, metal bonding agent slibehjul, keramiske limning materiale slibehjul og galvanisering slibning hjulet ifølge bonding agent

Diamant slibning hjulet er et særligt værktøj til slibning høj hårdt og sprødt materialer såsom hårdmetal, glas, keramik og ædle stene.

Diamant slibning hjulet er en slibeskiven lavet af diamond som slibende. Harpiksen slibning hjulet og diamant slibning hjulet er klassificeret anderledes. De kan være en slags slibehjul, og kan være forskellige slibesten.

Hvis man ser på den slibning effekt alene, vælge den passende slibeskiven ifølge materiale af emnet bliver jorden.