info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Forskellen mellem almindeligt slibeskive og diamantslibeskive

Forskellen mellem almindeligt slibeskive og diamantslibeskive

Jul 29, 2020


Diamantslibeskive har ekstremt høj hårdhed og slidstyrke, og dets mikrohårdhed kan nå 10000HV, hvilket er det hårdeste materiale blandt værktøjsmaterialer. Samtidig har den en lille friktionskoefficient, høj varmeledningsevne og høj overfladekvalitet, ingen affinitet med ikke-jernholdige metaller. Det er let at udstrømme chips, mindre akkumulering af chips under skæring.

Diamantslibeskiver kan effektivt behandle ikke-jernholdige metalmaterialer og ikke-metalmaterialer, såsom kobber, aluminium og andre ikke-jernholdige metaller og deres legeringer, keramik, hårdmetal, plast, grafit, glas og forskellige slidbestandige træsæt.

Sammenlignet med almindelige slibeskiver tilhører diamantslibeskiver et af superhårde slibeskiver med indlysende egenskaber og fordele:

1. Diamant har relativt høj slidstyrke, slid på slibeskiven er lille, og brugstiden er lang. I slibeprocessen ændres diamantkornets størrelse, form og udseende lille, hvilket er mere velegnet til højpræcisionsbehandling og har høj effektivitet. Diamantslibeskive er et værktøj, der kan tilfredsstille præcisionsbearbejdning på samme tid.

2. Diamanthårdheden bestemmer de vigtigste egenskaber ved diamantslibeskiver. De kan male hårde legeringer, glas, keramik og andre materialer, der er vanskelige at bearbejde, og slibeværktøjerne har lang levetid.

3. Diamantens varmeledningsevne er meget god, hvilket bidrager til evakuering af varme, undgår fænomenet forbrænding af emne, revner og klumper og forbedrer i høj grad kvaliteten af ​​emneoverfladebehandling.

4. Efter slibning kan diamantslibeskiven opretholde slibemidlernes langsigtede mikrokantegenskaber, og den gode skæreydelse sikrer en lille slibekraft under slibeprocessen og derved reducerer slibekraften og sparer energi.

Der er mange slags slibeskiver.

Ifølge slibemidlet kan det opdeles i almindelige slibeskiver, naturlige diamantslibeskiver og superharde slibeskiver;

I henhold til formen kan den opdeles i fladslibeskive, skråslibeskive, cylindrisk slibeskive, skålslibeskive, skålslibeskive osv .;

Ifølge bindemidlet kan det opdeles i forglassede slibeskiver, harpiksbinding slibeskiver, galvaniserede slibeskiver, metalbinding slibeskiver og så videre.JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Venligst velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com