info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Forskellen mellem Diamond Slibeskive og Resin Slibeskive

Forskellen mellem Diamond Slibeskive og Resin Slibeskive

Jul 12, 2019

Måske vil du tænke på et harpikshjul, når du vil skære noget. Diamantharpiksslibeskiven er forholdsvis god i forhold til forskellige stiklinger, og dens omkostninger er lave, og styrken er høj, hvilket er meget velegnet til generel brug. Og det kan blande andre materialer i harpiksslibeskiven for at gøre det mere slidstærk. Men hvad er forskellen mellem det og diamanthjulet?

Den såkaldte harpiks er også et harpiksbindemiddel, og slibeskiven fremstillet af harpiksen er meget høj i styrke, har en vis elasticitet og har lav varmebestandighed, så den kan ikke anvendes i nogle industrier. Diamantslibeskiven er super hård og har ingen elasticitet overhovedet. Dens varmebestandighed er meget god, men produktionen er kompliceret, og procescyklussen er lang.

Derfor er i branchen de to slags slibeskiver meget forskellige. Diamantslibeskiven anvendes i vid udstrækning i jernholdigt metalholdigt materiale og hårdt og sprødt materiale, der ikke er af metal, såsom hårdmetal, porcelæn af høj aluminium og optisk, som er vanskelige at behandle med almindelige slibeværktøjer. Glas, agat ædelsten, halvledermaterialer, sten mv. Harpiks slibeskiven er meget velegnet til grovslibning, grovslibning, skæring og fri slibning.

Harpiks diamantslibeskiven fremstillet af Guangzhou JR Diamond Tools Co., Ltd. bruger højkvalitets råmaterialer, god kvalitet stabilitet, højslibning effektivitet og lang levetid, og er godt modtaget af indenlandske og udenlandske kunder.

JR firma specialiserer sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com