info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Forskellen og egenskaberne ved diamantslibemaskiner med forskellige bindemiddelmidler-ONE

Forskellen og egenskaberne ved diamantslibemaskiner med forskellige bindemiddelmidler-ONE

Oct 10, 2018

Forskellen og egenskaberne ved diamantslibeskiver med forskellige bindemidler

 

Diamantværktøjets arbejdslag består af diamant og et bindemiddel, og bindemidlet har et harpiksbindemiddel, et keramisk bindemiddel, et metalbindemiddel og lignende, som hver har sine egne egenskaber.

Hovedkomponenten af harpiksbindemidlet er en harpiks og et hjælpemateriale, som blandes med diamantpulveret og størknes ved trykopvarmning til dannelse af et diamantværktøj. Disse værktøjer har en lille slibekraft og slibende varme, god selvskarphed, ikke let at blokere, høj effektivitet og god kvalitet, men deres styrke er lav, varmebestandigheden er dårlig, og slid er hurtigt. Den anvendes hovedsagelig til bearbejdning af hårde legeringer og er et af de mest anvendte diamantværktøjer.

Hovedkomponenterne i den keramiske binding er glas (silica, borsyre, zinkoxid, ceriumoxid, spodumen osv.), Ler, farvestof, bindemiddel (dextrin, harpiks, vandglas osv.), Blandet med diamantslibemiddel, støbt Højtemperaturfyring, fast kombineret med substratet for at danne et diamantværktøj. Sådanne diamantværktøjer har høj hårdhed, høj brummethed, lille elastisk deformation, god varmebestandighed, selvskarphed, slidstyrke og slibendeffektivitet mellem harpiks og metal. I mellemtiden anvendes den hovedsagelig til grovslibning, halvskåret slibning og dannelse af hårdmetal, titaniumcarbid, hård keramik osv. På grund af den høje temperatur er ulempen ved diamantytelse og kompliceret procesudstyr, sådanne diamantværktøjer ikke udbredt.

Hovedkomponenterne i den keramiske binding er glas (silica, borsyre, zinkoxid, ceriumoxid, spodumen osv.), Ler, farvestof, bindemiddel (dextrin, harpiks, vandglas osv.), Blandet med diamantslibemiddel, støbt Højtemperaturfyring, fast kombineret med substratet for at danne et diamantværktøj. Sådanne diamantværktøjer har høj hårdhed, høj brølhed, lille elastisk deformation, god varmebestandighed, deres selvskarphed, slidstyrke, og slibepåvirkning er mellem harpiksbinding og metalbinding. I mellemtiden anvendes den hovedsagelig til grovslibning, halvskåret slibning og dannelse af hårdmetal, titaniumcarbid, hård keramik osv. På grund af den høje temperatur er ulempen ved diamantytelse og kompliceret procesudstyr, sådanne diamantværktøjer ikke udbredt.