info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Forskellen og egenskaberne ved diamantslibeskiver med forskellige bindingsmidler-to

Forskellen og egenskaberne ved diamantslibeskiver med forskellige bindingsmidler-to

Oct 11, 2018

Forskellen og egenskaberne ved diamantslibeskiver med forskellige bindemidler


Metalbindingen er klassificeret som sintret, loddet, galvaniseret osv. Sintringen er en blanding af metalpulver, såsom kobberpulver, jernpulver, nikkelpulver og diamantpartikler, der sintres ved høj temperatur og fast kombineres med substratet til danne et diamantværktøj. Det er med god holdkraft, tykt arbejdslag, slidstærk og holdbar, men ikke skarp nok. Loddet diamant værktøj er lavet af metal flux blandet med diamant. For sin holdkraft er god, slidstærkt, skarp. Det kan normalt kun laves i en lagdimant, men livet er ikke så godt som sintring.


Den elektropletterede diamanthjul er et diamantværktøj, der er stærkt kombineret med substratet ved galvanisering. Metallbelagt er hovedsageligt nikkel og dets legering. Diamanten har god holdkraft og kan bruges som et enkelt lag af diamant eller som en flerlags diamant. Der anvendes ingen høj temperatur, det har ingen indflydelse på udførelsen af diamanter, og procesudstyret er tilsvarende simpelt. Den kan bruges som et diamantværktøj med kompleks støbeflade og høj præcision, hvilket er uovertruffen af andre metoder.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/