info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Forskellen om ydeevne CBN værktøj og PCD værktøj

Forskellen om ydeevne CBN værktøj og PCD værktøj

Nov 07, 2018

CBN behandler hovedsagelig sort høj hårdhed metaller, som hærdet stål og støbt stål (jern), der kan modstå høje temperaturer (over 1000 grader) og hårdhed af 8000 HV. Det er et godt redskab materiale for at forbedre produktionseffektiviteten og behandling af vanskelige materialer.

De vigtigste bearbejdning mål for CBN værktøjer er støbejern og hærdet stål. Program-industrien er også primært i den automotive engine og bærende industrier.

PCD behandler hovedsagelig ikke-jernholdige metaller såsom ikke-jernholdige metaller, der kan skærpe skarpe kanter og opnå en bedre behandlet overflade, generelt at opnå en finish på 0,2. Det er også det foretrukne materiale til behandling af ikke-metalliske nye materialer. Det er meget slidstærkt og har lav friktion. På samme tid, hårdhed kan nå 10.000 HV eller højere, og det kan skære høj hårdhed produkter såsom hårdt legeringer og industrielt keramik.

PCD værktøjer er hovedsageligt anvendes til behandling af svært at maskinen materialer som ikke-jernholdige metaller og deres legeringer, kompositmaterialer, kunstige paneler, grafit og kulstof fiber, ikke-metalliske materialer.

Sammenlignet med PCD værktøjer, er CBN værktøjer lettere proces. Desuden med fremme af energibesparelser i bilindustrien, er der flere og flere biler med aluminiumslegering baser. Derfor har været trængte CBN af PCD vinger i fræsning af automobilklubber motorer. .

Naturligvis med omkostningerne af CBN værktøj falder inden for bilindustrien bremseskiver, har CBN-skær også erstattet andelen af traditionelle carbide indsætter. Det skal siges, at andelen af CBN værktøj med det stigende antal CBN materialer, vil fortsætte med at stige i den traditionelle hårde materiale at dreje og slibning felter.