info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Definitionen af ​​overfladens glathed og grovhed i diamantslibeskive

Definitionen af ​​overfladens glathed og grovhed i diamantslibeskive

Dec 07, 2017

I de oprindelige standarder er overfladens glathed opdelt i 14 grader. Kodenavnet er 1,2 ... 14. Jo større tallet jo højere overflademeligheden af ​​diamanthjulet er, desto mindre er overfladenuhedens nummer diamanthjul.

Efter behandling af slibemaskiner vil der være en overflade ruhed af diamantslibeskive. Tidligere var det kendt som diamanthjuloverfladens glathed.

De grundlæggende begreber for overfladens usikkerhed

Efter maskinbearbejdning vil der altid være nogle makro- og mikrogeometriske fejl i diamanthjulets overflade. De mikro-geometriske fejl på overfladen af ​​diamantslibeskiven blev dannet af en række små afstandstoppe og dale. Niveauet af disse små toppe og dale kaldes overfladens rude af diamantslibeskiver.

Diamanthjulets overflademudhed er et vigtigt indeks til måling af bearbejdningsnøjagtigheden af ​​diamanthjulets overflade. Overfladen er påvirket af friktionen mellem emnet og diamanthjulets overflade, slid på den bevægende overflade, præcision med overfladen, træthedsstyrken af ​​de roterende dele, udseendet af delene og så videre. Og selv det vil have indvirkning på slibeskivernes korrosionsbestandighed.