info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Sammensætningen af CBN-slibehjul

Sammensætningen af CBN-slibehjul

Dec 27, 2019


CBN-slibehjulet har meget god slibepræstation, på grund af dets perfekte struktur er, at CBN-slibehjulet er sammensat af et arbejdslag (CBN-lag), et overgangslag (ikke-CBN-lag) og et underlag.

1. Arbejdslag (CBN-lag): Arbejdslaget består af CBN-slibepartikler, bindemiddel og porer, og det er den del af CBN-slibehjulet, der spiller rollen som slibning. CBN er hoveddelen af slibeadfærd; bindemidlet spiller en rolle, der binder CBN-slibepartikler til et slibeskive med en vis geometri. Porerne viser slibehjulets kompakthed, hvilket direkte påvirker slibeeffektiviteten og kvaliteten af emnet, og spiller også en rolle i varmeafledning, spåntolerance og spåntagning. Arbejdslagslagstykkelsen på CBN-slibeslibehjul er generelt lille og spænder fra 1,5 til 5,0 mm.

2. Overgangslag (ikke-CBN-lag): Overgangslaget indeholder ikke CBN-slibemiddel. Det består af et bindemiddel og andre materialer. Dens rolle er at kombinere arbejdslaget på underlaget og sikre fuld brug af arbejdslaget. For at forenkle fremstillingsprocessen er det undertiden muligvis ikke nødvendigt med overgangslaget. Arbejdslaget er direkte bundet til underlaget. For eksempel har mindre flade slibehjul og bakelitesliber ikke et overgangslag.

3. Underlag: Underlagets rolle er at holde arbejdslaget (inklusive overgangslaget) op og fastgør slibehjulet på slibemaskinen eller slibemaskinen. Afhængigt af typen af bindemiddel kan basismaterialet i CBN-slibehjulet være stål, aluminiumslegering, titanlegering, bakelit osv. Generelt anvender metalbindingsslibehjulet stål som underlag, og harpiksbindingsslibeskiven bruger aluminium, bakelit eller fenol med aluminiumpulver som underlag. Under forudsætning af at sikre styrke og stivhed, jo lettere desto bedre, så aluminiumsunderlag er de mest almindelige som stoffet.


JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com