info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Klassificering og anvendelse af CBN slibehjul

Klassificering og anvendelse af CBN slibehjul

Sep 09, 2020

Med den teknologiske udvikling i forarbejdningsindustrien, for storstilet, høj præcision slibning, hårdheden af de forarbejdede dele er større end HRC45, og CBN slibehjul er dybest set udvalgt til slibning.

1. Klassificering af CBN slibehjul

CBN slibehjul er lavet af CBN (cubic bornitrid) slibemidler som råvarer, ved hjælp af metal pulver, harpiks pulver, keramik og elektroplated som bindemidler til at gøre forskellige former af produkter, som anvendes til slibning og polering værktøjer, kaldes det CBN slibehjul. CBN slibehjul er opdelt i fire kategorier, nemlig elektroplerede CBN slibehjul, sintrede / metal obligation CBN slibehjul, harpiks lim CBN slibehjul og forglasset obligation CBN slibehjul.

Elektroplated CBN slibehjul: Støbeprocessen af slibehjulet er enkel, og produktionsomkostningerne er lave. Formningen er enkel, men der er kun ét lag af plating pulver, som ikke behøver dressing. Under behandlingen er det svært at vide, hvornår slibelaget er beskadiget. Den er velegnet til små batchbearbejdning og komplekse geometriske former, der danner slibning og som en dressing rulle.

Sintret CBN slibehjul: det er med høj hårdhed og høj tæthed, forarbejdning i højpræcision dressing ruller. Omkostningerne er relativt høje. Hovedsageligt anvendes til dressing ruller af slibehjul og forarbejdning af store mængder af superhard materialer.

Harpiks lim CBN slibehjul: Produktionsprocessen af slibehjulet er enkel, og produktionsomkostningerne er lavere end forglasset binding. Formning er enkel, men det er ikke let at rette og omforme. Det bruges til multi-form og små batch behandling.

Forglasset binding CBN slibehjul: Den forglasnede binding CBN slibehjul har fordelene ved stærk slibekraft, højhastighedsbearbejdning. Og det er korrektion og holdbarhed, uden at brænde emnet. Det er det mest ideelle højhastigheds-, højeffektivitets- og højpræcisionsslibeværktøj.

2. Anvendelse af CBN slibehjul

Med den fortsatte fremkomst af nye materialer og teknologier, og den teknologiske udvikling af forarbejdningsindustrien, har anvendelsesområdet for CBN slibehjul fortsat udvide og stige. I de udviklede industrilande, for høj volumen, høj præcision slibning, og hårdheden af de forarbejdede dele er større end HRC45, og keramiske CBN slibehjul er dybest set anvendes til slibning. Det er meget udbredt i de vigtigste dele af biler, såsom knastaksler, krumtapaksler, gearaksler og gear af gearkasser, lejer og bremseklodser. Det anvendes i præcisionsbearbejdning af værktøjsmaskiner, såsom slibning af styreskinner, blyskruer og motoraksler og slibning af trykmaskinedele. På samme tid, for nogle svære at bearbejde materialer og nogle hårde materialer (rustfrit stål, titanium legering, osv.), CBN slibehjul er ideelle til slibning proces. CBN slibehjul anvendes også i ruller, luftfart, rumfart og militærindustri.

  

JR selskab har specialiseret sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks obligation, forglasset obligation, metal obligation og elektroplated slibehjul.

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com