info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad er de grundlæggende principper for CBN Slibeskivevalg?

Hvad er de grundlæggende principper for CBN Slibeskivevalg?

Jul 20, 2018

Hvad er de grundlæggende principper for CBN slibeskivevalg?

Slibeskiven er et uundværligt værktøj i slibeprocessen. Valget af slibeskiven vil påvirke slibekvaliteten og slibekostnaden. Der er mange slibende hjultyper, så også forskellige former og størrelser. På grund af de forskellige slibning, limningsmaterialer og fremstillingsprocessen i slibeskiven er arbejdsstyrken af forskellige slibeskiver forskellige. Hvert slibeskive har et vist udvalg af applikationer som pr. Egenskaber. Derfor skal slibeprocessen vælge det passende slibeskive i overensstemmelse med arbejdsemnernes specifikke forhold (f.eks. Emnematerialets materiale, varmebehandlingsmetoden, form, størrelse og forarbejdning af emnet og tekniske krav). På grund af ukorrekt udvælgelse af slibeskiver påvirker det direkte maskinens nøjagtighed, overflade rude og produktionseffektivitet. De grundlæggende principper for CBN slibeskivevalg er som nedenfor.

Valget af slibemateriale afhænger primært af emnet af emnet og varmebehandlingen.

1. For materialer med høj trækstyrke skal vi bruge slibemidler med høj sejhed.

2. Til slibning af materialer med lav hårdhed og forlængelse ved brug af mere skøre slibemidler.

3. Høj hårdhed materialer, der bruger hårdere slibemidler.

4. Slibemidler er ikke let kemisk behandlet.

CBN slibeskive skal være fremragende, det slanke slibemiddel efter slibning bør ikke være let at falde af. Hvis slibeskiven er let at blokere, vil slipevarmen øges, så arbejdsemnet forbrændes. Den lavere slip effektivitet vil påvirke overfladekvaliteten af emnerne. Hvis slibeskiven er blød. Da slibekornet stadig er skarpt, vil det øge slibens slid og nemt tabe den korrekte geometri og påvirke arbejdstykkens nøjagtighed. Derfor bør udvælgelsen af hårdheden være hensigtsmæssig, og den bør overvejes i forhold til kontaktområdet mellem slibeskiven og emnerne, arbejdsstykkets form, formalingsmetoderne, kølingen, slibeskiven og andre faktorer .

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/


You Might Also Like