info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Anvendelsen af ​​diamantpulver

Anvendelsen af ​​diamantpulver

Nov 24, 2020

Diamantpulver er hovedsageligt opdelt i tre typer: enkeltkrystal diamantpulver, polykrystallinsk diamantpulver og nanodiamantpulver.

Enkeltkrystal diamantpulver er en af ​​syntetiske diamant-enkeltkrystalslibemidler, der knuses og formes og produceres ved en særlig proces.

Polykrystallinsk diamantpulver er lavet af grafit, der bruger en unik retningsbestemt sprængningsmetode. Chokbølgen fra retningssprængning af højhastighedseksplosiver fremskynder flyvningen af ​​metalflyvende stykker og rammer grafitstykkerne for at få grafitten til at omdannes til polykrystallinsk diamant. Strukturen af ​​syntetisk diamant enkeltkrystalpulver ligner meget den af ​​karbonado naturlig diamant. Dens partikler er sammensat af små diamantkorn kombineret gennem umættede bindinger, som har god sejhed. På grund af begrænsningen af ​​syntetiske betingelser for polykrystallinsk diamantpulver er der få producenter, og produktomkostningerne er høje.

Diamantpulver har høj hårdhed og god slidstyrke og kan i vid udstrækning bruges til skæring, slibning, boring osv. Det er et ideelt råmateriale til slibning og polering af hårde legeringer, keramik, ædelstene, optisk glas og andre materialer med høj hårdhed. Diamantpulverprodukter er de værktøjer og komponenter, der fremstilles ved behandling af diamantpulver.

Diamantpulver hører til mikron, submikron og nanopulver med hensyn til dets partikelstørrelse. Sammenlignet med grovkornet pulver øges dets specifikke overfladeareal og specifikke overfladefunktionelle grupper betydeligt, så i produktionsprocessen øges kraften mellem partiklerne kraftigt. Derudover reduceres defekterne i selve partiklerne med forbedring af partikelstørrelsen, og styrken vil sandsynligvis stige. Det kan ses, at der er betydelige vanskeligheder i produktionsprocessen af ​​diamantmikropulver. Det er ikke kun en proces med forbedring af partikler, men også ændringer i krystalstruktur, overfladefysiske og kemiske egenskaber. Derfor er produktionsprocessen af ​​diamantmikro-pulver et tværfagligt tekniksteknisk problem, der involverer maskiner, pulverteknik, mekanik, fysisk kemi, moderne instrumenter og testteknologi.


JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com