info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Fordele og ulemper ved de tre typer af slibehjul

Fordele og ulemper ved de tre typer af slibehjul

Aug 26, 2020

Fordele og ulemper ved de tre almindelige typer slibehjul: "almindelig harpiks slibehjul", "zirconium corundum slibehjul" og "diamant slibehjul"

 

Fordele og ulemper ved de tre typer slibehjul:

 

Traditionelle harpiks slibehjul er relativt billige og har en bred vifte af applikationer, og almindeligt slibeudstyr kan opfylde kravene. Men samtidig er forbruget stort, støvet er stort, slibehjulets styrke er lav. Der er en skjult fare for sprængning, og ulykker er tilbøjelige til at forekomme.

 

Zirconium corundum slibeskuden er en harpiks slibehjul udviklet i de seneste år. Det har en længere levetid og højere styrke end almindelig harpiks slibehjul. Risikofaktoren er også lavere end for almindelige harpiksslibningshjul, men forekomsten af sprængningsulykker kan ikke helt undgås. Der er stadig støv fra slibehjulet, og de er ude af stand til at polere højstyrke støbejern (høj-krom støbejern). Der er visse krav til udstyrsparametre (hastighed mellem 1800-2800). Da sprængningssituationen ikke kan undgås fuldstændigt, og hastigheden øges, skal kværnens beskyttelsesdæksel forstærkes og fortykkes.

 

Diamantlegering slibehjul er ikke farlige, støvfri, i overensstemmelse med de nationale miljøbeskyttelsespolitikker, kan forbedre effektiviteten, og har en levetid, der er meget længere end traditionelle slibehjul. Men på nuværende tidspunkt er det kun egnet til støbejern slibning felt, og det skal samarbejde med professionelle vinkelslibere af høj effekt, høj hastighed og høj balance til at fungere godt. Traditionelle kværne kan kun bruges normalt efter justering af hastigheden (over 3000 rpm) og balance.

 

JR selskab har specialiseret sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks obligation, forglasset obligation, metal obligation og elektroplated slibehjul.


forglasset slibehjul:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks lim slibehjul:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropleret slibehjul:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal binding slibehjul:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/