info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Anvendelsen af galvanisering diamantværktøj

Anvendelsen af galvanisering diamantværktøj

Nov 15, 2017

Kravene i galvaniseret diamant værktøjer er at få højere og højere i slibende, som er høj effektivitet, lang levetid og høj slibning nøjagtighed. Men for at sikre disse karakteristika af værktøjerne, belægning metal ikke kun har høj hårdhed og slidstyrke, men også slibemidler skal være ligeligt fordelt i alle dele af metal base for at forhindre belægning fra afsporet og forkorte den levetid.

Galvaniseret diamant værktøjer henvise til værktøjer for at gøre diamant fast lim på base (stål eller andet materiale) ved metoden af metal electrodeposition. Det kan være almindeligt anvendt i mekaniske og elektroniske, glas, byggematerialer, olieboring og andre industrier.

Applikationer: til forarbejdning af krumtapakslen, hovedlejer, plejlstang lejer, stempelstang, stempel ring groove, ventilhovedet og stilk, gear, rack, tråd og journal dele. Galvanisering diamond reamer er for rivning i lette industri og hydrauliske dele. Galvaniseret diamant slibning hjulet har høj bearbejdning præcision og lang levetid. Derudover er filerne for coping søm; galvanisering slibesten er for kniv; diamant plating hoveder til dental tandlæger brug og så videre.

1, spåntagende industri

Galvaniseret diamant ruller har været anvendt med succes til at klæde den normale slibeskiven form slibning eller slibning direkte til emnet, og er almindeligt anvendt i behandlingen af krumtap, lejer, hydrauliske ventiler og så videre.

Galvaniseret diamant filer og slibning hoveder er meget udbredt i bearbejdning slibning, hårdmetal eller hærdet hårdt stål mug eller forskellige former for emnets overflade og den indre hul.

Galvaniseret diamant reamer har været blevet et værktøj til rivning af hydraulisk udstyr og symaskine dele med fordelene af høj præcision, høj effektivitet og holdbarhed.  2, elektrisk og elektronikindustrien

Galvaniseret diamant skære disken er det bedste værktøj til at skære hårdt og sprødt ædle materialer. Diamantklinger har karakteristika afny effektivitet, smal slids, mindre materielle tab og så videre.

Det materiale, der almindeligvis anvendes i elektriske og elektrisk udstyr, som er grafit og kulstof materialer med hårde og sprøde karakter. Det kan gøre galvanisering diamond roller grind store grafit blok. Galvaniseret diamant disc er for skæring og galvanisering slibning hjul er danne slibning.

3, glasindustrien

Galvaniseret trepanning værktøjer kan være direkte gravet en række runde barrer af optiske instrumenter linse på optisk glasplade.

Galvaniseret diamant slibehjul, reamer, boring bits kan udføres i almindeligt fladt glas kantning, boring, rivning.

4, kunsthåndværk og daglige fornødenheder industri

Galvaniseret diamant slibning hoved kan udskæring og slibning blomster til en bred vifte af ædelstene, jasper, keramik og andre industrielle kunst.

Galvaniseret diamant neglefil som et komplet sæt af grooming værktøj, designet til folk at bære og polere negle.

Galvaniseret diamant hjul bruges til trimning gummisåler.

Galvaniseret diamant værktøjer er med høj bonding styrken, høj slibning effektivitet, lille figurfejl og nemme at vedligeholde anvendt en bred vifte af applikationer.