info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Vi taler om de største tendenser i den fremtidige udvikling af diamantværktøjsindustrien

Vi taler om de største tendenser i den fremtidige udvikling af diamantværktøjsindustrien

Aug 12, 2020


I de senere år er applikationstendensen for diamantværktøjshas fortsat med at vokse. Det har allerede indtaget en førende position inden for CNC-værktøjsmaskineindustrien. Forarbejdningsindustriens forarbejdningsevne er stærkt påvirket af diamantværktøjsindustrien, og udviklingen af ​​fremstillingsindustrien vil også fremme udviklingen af ​​hele diamantværktøjsindustrien. Udviklingen i fremstillingsindustrien har også fremmet udviklingen af ​​diamantblade. Den detaljerede udviklingstendens har følgende aspekter:

1. Øget brug af hårdmetalmaterialer og belægninger. Finkornet og ultrafinkornet hårdmetal er udviklingen; nano-coating, gradient strukturbelægning og ny struktur og materialebelægning forbedrer ydeevnen til værktøjsudnyttelse i høj grad.

2. Øget udnyttelse af nye diamantværktøjsmaterialer. Sejheden af ​​værktøjsmaterialer såsom keramik, cermets, siliciumnitridkeramik, PCBN, PCD osv. Er blevet yderligere forbedret, og anvendelsesområderne er steget.

3. Hurtig udvikling af skæreevner. Højhastighedsskæring, hårdskæring og tørskæring udvikler sig fortsat hurtigt, og anvendelsesområdet udvides hurtigt.

4. Forskning og udvikling af diamantværktøjer er mere målrettet. Fokus for producenter af diamantværktøjer' forskning og udvikling er ikke længere på generiske mærker og strukturer. I lyset af komplekse og foranderlige anvendelsesmuligheder og behandlingsbetingelser erstatter forskning og udvikling af mere målrettet bladgeometri, mærke og tilsvarende understøttende værktøjer den generelle geometri, mærke af blade og værktøjer.

5. Producenten af ​​diamantværktøjs rolle er ændret. Fra den enkle produktion og levering af diamantværktøjer til udvikling af nye skæreprocesser og udvikling af tilsvarende sæt færdigheder og løsninger, der giver brugerne omfattende teknisk support.

6. Graden af ​​informatisering er forbedret, samarbejdet mellem producenter af diamantværktøjer er steget, og konkurrencen på markedet er lettet.

JR specialiserer diamant- og CBN-slibeskiver til diamantværktøjer, som harpiksbinding, forglasset binding og galvaniserede slibeskiver. De fleste klienter bruger figurerne inkluderer 1A1, 3A1, 11V9, 12V9 osv. Velkommen til at vide mere.


JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Venligst velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com