info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Udviklingen af ​​Superhard Slibeskive --- Enkeltslibende Slibeskive

Udviklingen af ​​Superhard Slibeskive --- Enkeltslibende Slibeskive

Jan 05, 2018

Udviklingen af ​​superhard slibeskive --- enkeltlags loddemøllehjul


For at give det fulde spil til fordelene ved enkeltlags slibeskive begyndte de fremmede lande at anvende høj temperatur lodningsteknologi til at behandle ny type slibeskiver - enkeltlags højtemperatur loddemøllehjul. Udviklingen af ​​enkeltlags superabrasive slibeskive er, at der anvendes høj temperatur lodning i stedet for galvanisering har til formål at forbedre bindestyrken mellem slibende, loddemateriale og matrix ved kemisk metallurgisk binding af lodning. På grund af den høje temperatur lodningsteknologi tilvejebragte høj bindingsstyrke ved grænsefladen, er det kun nødvendigt at gøre tykkelsen af ​​bindelaget tydeligvis vedligeholde 20% -30% af slibetykkelserne, der kan holde sliben fast i højhastighedstog og høj belastning slibning.

På samme tid, fordi bindelagets tykkelse er meget tynd, kan slaglodslibeskiven få den slibende, lige højde til at nå 70% -80% af slibens højde. Chippepladsen mellem slibematerialerne udvides stærkt, hvilket ikke er let at blokere og forbedre den effektive slibende skærekant mere. Slibeskiven er skarpere, kraftigt reduceret varmen ved metalgenerering. Og en stor chipplads kan effektivt rumme mere slipevæske; Slibetemperaturen er kraftigt reduceret, hvilket effektivt forhindrer slibningen. Især i den effektive slibning viser den sine uovertrufne fordele.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com