info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Superhard Abrasive Tips

Superhard Abrasive Tips

Aug 24, 2018

Superhard slibende tips

Diamantslibeværktøjet er lavet af diamantslibemiddel, metalpulver, harpikspulver, keramik, metal og elektroplateret som bindemiddel til fremstilling af forskellige former for slibeværktøjer. Slibeværktøj til syntetisk diamant anvendes til behandling af højhårdhedsmetaller og ikke-metalliske hårde og sprøde materialer, der er vanskelige at behandle med almindelige slibeværktøjer: såsom hårdmetal, optisk glas, keramik, sten, halvledermaterialer osv. Diamantslibende hjul har høj slipingseffektivitet, god forarbejdningskvalitet og langvarig holdbare og andre funktioner. På grund af den høje hårdhed, fremragende slibepræstation og relativt dyre egenskaber ved diamantslibeværktøjer, er deres struktur og egenskaber meget forskellige fra almindelige slibeskiver. De tekniske parametre omfatter fire hovedfaktorer: slibemiddel, partikelstørrelse, bindemiddel og koncentration. Hver type slibeværktøj har sine egenskaber, det rigtige valg og brugen af slibeskiver kan sikres slibningseffektivitet og forarbejdningskvalitet.

Slibemidler er det vigtigste råmateriale til fremstilling af slibeværktøjer, som direkte maler arbejdsstykkerne. I superabrasiver er der to kategorier:

Syntetisk diamant og kubisk bornitrid.

1. Diamant er det sværeste stof, og det er opdelt i forskellige typer i henhold til dets krystalform og styrke. Det er egnet til slibning af hårde og sprøde materialer.

2 kubisk bornitrid er et andet superhurt slibemiddel, der er andet end diamant. Og dens termiske stabilitet og kemiske inertitet til jernbaserede metaller er bedre end diamant. Det er egnet til slibning af hårde og hårde materialer (sort metal).

Syntetiske diamantarter, Modelstørrelse, gritinterval og anvendelse.

RVD 35/40 ~ 325/400 Fremstilling af slibeskiver til hårdmetal til bearbejdning af hårdmetal samt til finmalning af ikke-metalliske materialer.

RVDN1 60/70 ~ 270/325 Fremstilling af slibeskiver af harpiksbind. Det har god slidstyrke, der hovedsagelig anvendes til behandling af cementeret hårdmetal.

MBD4 45/50 ~ 120/140 Fremstilling af metalbinding og galvaniseret slibeskiver til behandling af ikke-metalliske materialer; også til dannelse af slibeværktøjer og elektrolytisk slibning af metalmaterialer.

MBD6 45/50 ~ 170/200 Fremstilling af metalbindemøller til behandling af ikke-metalliske materialer af høj hårdhed. Såsom glas, keramik, sten, ædelsten og ferritmaterialer.

MBD8 45/50 ~ 170/200 Fremstillingsboringer, dressingværktøjer, cirkelsavklinger, slibeskiver, slibeskiver mv. Anvendes til at behandle ikke-metalliske materialer af høj hårdhed. Såsom høj kvalitet gulvfliser, beton, granit, ildfaste materialer.

MP-SD 36-54 ~ 0-0.5 Fremstilling af diamantpasta, fine slibeskiver, olieresten og andre slibeværktøjer til slibning og polering af forskellige materialer.

Kubisk bornitrid

CBN 60/70 til 325/400 Fremstilling af harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding eller galvaniseret slibeskiver. Det bruges til at behandle hårde og hårdmetalmaterialer, såsom legeringsværktøjsstål, stål, karbureret stål og duktilt jern; Den bruges også til slibning af hårdspraymaterialer.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com