info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Undersøgelse af formaling af væske og dets injektionssystem

Undersøgelse af formaling af væske og dets injektionssystem

Mar 27, 2020


Slibning af overfladekvalitet, nøjagtighed af emnet og slid på slibehjul påvirkes af slibevarmen. Selvom mennesker udvikler flydende nitrogenkølevæske, luftstråle-kølevæske, mikrosmørende kølevæske, er slibevæske stadig et køle- og smøremedium, der ikke kan erstattes fuldstændigt. Slibevæske er opdelt i to kategorier: oliebaseret slibevæske og vandbaseret slibevæske (inklusive emulsion). Oliebaseret slibevæske har bedre smøreevne end vandbaseret. Den køleeffekt af vandbaseret slibevæske er imidlertid bedre.

Den oliebaserede slibevæske har en god smøreeffekt, som effektivt kan reducere friktionen mellem spåner, arbejdsemner, slibende skærekanter og limning af slibehjul. Det reducerer således slibehjulet og slid på slibehjulet og forbedrer også integriteten af ​​emnets overflade. Oliebaseret slibevæske producerer imidlertid olietåge under arbejdet, hvilket alvorligt vil forurene miljøet. Det er let at forårsage røg og ild. Den vandbaserede slibevæske har god køleeffekt, og det er nyttigt til brandbeskyttelse og løser miljøforureningsproblemer.

Den kombinerede anvendelse af olie og syntetiske vandbaserede slibevæsker er særlig effektiv til slibematerialer, der er vanskelige at behandle. Brug en lille mængde olie på slibehjulene for at forbedre smøreeffekten, og sprøjt vandbaseret slibevæske ind i slibebuen for at forbedre køleeffekten. Eller tilsættes olien før slibearealet, og vand bruges kun til at afkøle emnets overflade. Gennem kombination af vand og olie til opnået overfladegenhed og forbedring af fjernelse af metal. Sammenlignet med brugen af ​​emulsion kan slibet på slibeskiven reduceres. Ulempen er olie-vand-adskillelse.

Under højhastighedsslibning forhindrer luftstrømsbarrieren, at malevæsken effektivt kommer ind i slibningszonen, og det kan også forårsage effekten af ​​filmkogning. Derfor bør vi anvende en passende injektionsmetode til at øge den effektive del af slibevæsken i slibningszonen og forbedre køle- og smøreeffekten og kvaliteten af ​​emnet, reducere slid på slibehjulet. For at forbedre køle- og smøreeffekten bruges normalt flere metoder. For eksempel kan brugen af ​​en skoformet dyse direkte smøre slibehjulet i et stort område, og dysen spiller en rolle som en luftbaffel. Højtryksdysen og luftpladen bruges til at tilføre væske til slibehjulet og slibeområdet, og lavtryksdysen afkøler emnet. Der er også ringformede dyser til afkøling af emnet, og smøredysen til tilførsel af væske til slibehjulet og slibearealet for at reducere arbejdsemnets samlede temperatur og forbedre arbejdsemidlets dimensionelle nøjagtighed.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com