info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Særlige ydeevne CBN slibning hjul

Særlige ydeevne CBN slibning hjul

Jun 03, 2020

Høj hårdhed og høj sejhed-CBN er en slags syntetisk superhårdt materiale. Dens sejhed og hårdhed er meget bedre end de oprindelige slibende materialer, så den har bedre slibeevne.

Høj temperatur modstand-CBN slibning hjul kan modstå høje temperaturer over 1200 ° C og endda overstige diamant slibning hjul. Der vil ikke være jernbestninger til behandling af jernemner, og behandlingen af hærdede emner er også brugbar.

God varmeledningsevne-For emnerne er let deformere, kan CBN slibehjul undgå høj temperatur deformation og påvirke kvaliteten af behandlingen i bearbejdningen af materialeemner.

God slibeeffekt og bearbejdet overflade -CBN slibeskiven kan holde slibeskivens skarphed i lang tid, så slibeeffekten altid holdes i den bedste tilstand. Dens holdbarhed overstiger 30% af det almindelige slibehjul. Og det kan opnås ruhed højere præcision og ruhed ved slibning af CBN grinid hjul, overfladen af emner er ikke tilbøjelige til at forårsage revner og forbrændinger.

Ekstremt slidstærke CBN slibehjul er ekstremt slidstærke på grund af deres materialeegenskaber og forlænger slibehjulets korrektionscyklus eller slibeskivens levetid.

Miljøbeskyttelse -miljøbeskyttelse er den filosofi, der forfølges af alle større industrier, så CBN slibehjul vil ikke producere en masse støv, som vil blive tendensen til slibning hjul materiale udvælgelse til slibning maskine forskning.

CBN slibehjul er særligt velegnede til forarbejdning af forskellige jerngruppemetalmaterialer. CBN og diamant bruges hovedsageligt til at behandle hårde og sprøde materialer, hvilket i høj grad udvider anvendelsen vifte af superhard materialer. Sammenlignet med almindelige slibehjul har CBN slibehjul egenskaberne høj hastighed, høj effektivitet, høj forarbejdningskvalitet, lang levetid og lave omkostninger og kan bruges som det første valg til højhastigheds CNC-slibemaskiner i højeffektiv og højpræcisionsslibning. Det er meget udbredt i bil, værktøjsmaskine, værktøj, leje og andre industrielle områder.

Slibemaskinen er midten af slibesystemet. Slibemaskinens ydeevne har den vigtigste effekt på slibeeffekten, især for CBN slibning. En forøgelse af slibehjulets lineære arbejdshastighed kan forbedre slibeeffektiviteten, slibeforholdet og arbejdsemnets overfladekvalitet betydeligt.

 


JR selskab har specialiseret sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks binding, forglasset obligation, metal obligation og elektrobelagte slibehjul.

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com