info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Speciel ydeevne for CBN-slibehjul

Speciel ydeevne for CBN-slibehjul

May 27, 2020

Høj hårdhed og høj sejhed-CBN er en slags syntetisk superhårdt materiale. Dets sejhed og hårdhed er meget bedre end de originale slibematerialer, så det har bedre slibekapacitet.

Slibehjul med høj temperatur - CBN-slibehjul kan modstå høje temperaturer over 1200 ° C og endda overstige diamantslibehjul. Der vil ikke være nogen jernfilinger til forarbejdning af jernarbejdsemner, og behandlingen af ​​hærdede arbejdsemner er også brugbar.

God varmeledningsevne - For arbejdsemnerne deformeres let, CBN-slibehjul kan undgå deformation ved høj temperatur og påvirke bearbejdningskvaliteten ved bearbejdning af materialeemner.

God slibeeffekt og bearbejdet overflade - CBN-slibehjulet kan holde slibemidlets skarphed i lang tid, så slibeeffekten altid holdes i den bedste tilstand. Dens holdbarhed overstiger 30% af det almindelige slibehjul. Og det kan opnås ujævnhed, højere præcision og ujævnhed ved formaling af cbn grinidhjul, overfladen af ​​emner er ikke tilbøjelig til at forårsage revner og forbrændinger.

Ekstremt slidbestandigt-CBN-slibehjul er ekstremt slidstærkt på grund af deres materialegenskaber og forlænger slibehjulets korrektionscyklus eller levetiden for slibeskiven.

Miljøbeskyttelse - miljøbeskyttelse er den filosofi, der udøves af alle større industrier, så CBN-slibehjul vil ikke producere meget støv, hvilket vil blive tendensen til valg af slibehjulmateriale til slibemaskine-forskning.

CBN-slibehjul er især egnede til behandling af forskellige jerngruppemetallmaterialer. CBNand diamant bruges hovedsageligt til behandling af hårde og sprøde materialer, hvilket i vid udstrækning udvider anvendelsesområdet for superhårdte materialer. Sammenlignet med almindelige slibeslibehjul har CBN-slibehjul egenskaber ved høj hastighed, høj effektivitet, høj forarbejdningskvalitet, lang levetid og lave omkostninger, og kan bruges som den første valg for højhastigheds-CNC-slibemaskiner i højeffektiv og høj præcisionsslibning . Det bruges i vid udstrækning inden for biler, værktøjsmaskiner, værktøj, leje og andre industrielle felter.

Slibemaskinen er midten af ​​slibesystemet. Slipemaskinens ydelse har den vigtigste virkning på slibeeffekten, især til CBN-slibning. Forøgelse af slibehjulets lineære arbejdshastighed kan forbedre slibevirkningen, slibeforholdet og emnets overfladekvalitet markant.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com