info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Flere slidformer af slibehjulet

Flere slidformer af slibehjulet

Oct 23, 2019

(1) Slidstype

Når slibekornene er meget slidte, er slibehjulets overflade flad og glat, efter at den åbenlyse slidflade vises på overfladen af slibekornene. På dette tidspunkt forøges det samlede slidområde af skærekanten, friktionen intensiveres, og skærekanten er vanskelig at skære i overfladen af emnet. Imidlertid er slibehjulets hårdhed så høj, at slibekornene ikke kan brydes og afskrækkes i tide. Hvis du fortsætter med at bruge den, vil slibekraften og slibevarmen øges markant, og der vises åbenlyse vibrationer og støj. Materialet kan ikke fjernes effektivt. På dette tidspunkt skal slibehjulet trimmes.

Sådan slid forekommer generelt, når hårdheden af slibekornene er lav, hårdheden på slibehjulet er for høj, og slibekorns størrelse er for fin, og trækstyrken af emnet er høj. Dette er den mest almindelige årsag til slibehjulets levetid ved bearbejdning af almindeligt stål under normale slibebetingelser.

(2) Slibeskivebloktype

Under slibeprocessen klæber en stor mængde flis til overfladen af slibehjulet, hvilket kaldes en slibehjulblokering. Der er to typer: Den ene er påtrængende tilslutning, det vil sige, at chipsene bores i hullerne på overfladen af slibehjulet, hvilket er tilbøjelige til denne type tilstopning, når der slibes stål. Den ene er tilstopning af klæbemiddeltypen, og flisene smeltes sammen på overfladen af slibekornene og bindemidlet for at dække de slibende skærekanter. Denne type klæbende tilstopning forekommer ved formaling af ikke-jernholdige metaller, såsom titanlegeringer, kobberlegeringer, magnesiumlegeringer og lignende, som har en lav duktilitet og lavt smeltepunkt. Når slibehjulet er blokeret til en vis grad, reduceres dets skæreevne åbenlyst, og det er tilbøjeligt til åbenlyse vibrationer, støj og endda forbrændinger.

Formen og omfanget af slibehjulet er hovedsageligt relateret til de mekaniske egenskaber af emnets materiale, slibehjulets egenskaber, mængden af slibning og typen af skærefluid og tilstanden af væsketilførsel.

(3) kaste-type

Kastningen er let at forekomme, når slibehjulets hårdhed er for blød, det vil sige, når slibehjulets hårdhed er for lav, eller slibetilstanden er for tung, er den selvslibende virkning meget stærk, så slibeskive mister sin normale geometri, så slibeskiven ikke kan fungere normalt. På dette tidspunkt kan slibehjulet stadig arbejde, men den geometriske nøjagtighed og ruhed på slibehjulets overflade er gået tabt, så den rigtige form på slibehjulets overflade skal gendannes.

JR CBN / Diamond slibeskive har udviklet en ny formel. Det nye designkoncept gør slibehjulet ikke let at blokere, slibelaget er ikke let at falde af, og slibehjulets levetid forlænges.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com