info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Udvælgelse af Slibeskiver til CNC Intern Slibemaskine

Udvælgelse af Slibeskiver til CNC Intern Slibemaskine

Dec 19, 2018

Klippe- eller slibekvaliteten af CNC-indvendige slibemaskiner afhænger i vid udstrækning af slibeskiven. Slibeskiver spiller en central rolle i slibekvaliteten af CNC-slibemaskiner. Vi bruger ofte galvaniserede slibeskiver, harpiksslibeskiver, keramiske slibeskiver, CBN slibeskiver osv. Hvilken slags slibeskive skal vi vælge?

1. Valget af sliphjulets form.

Slibeskiven, der almindeligvis anvendes i CNC-slibemaskiner, har to slags cylindriske og kopformede slibeskiver. Det cylindriske slibeskive griner hovedsageligt det gennemgående hul, og slibeskiven af kop type slår hovedsageligt det indvendige hul i, og endeoverfladen på det trangede hul kan også jordes.

2. Valg af slibeskive diameter til CNC slibemaskine.

For at opnå den ideelle sliphastighed i CNC-slibemaskinens slibeproces er det generelt bedre at bruge et slibeskive tæt på blændeåbningen. Når sliphjulets diameter stiger, øges også kontaktbue mellem slibeskiven og emnet, hvilket resulterer i en stigning i slibevarmen. Det gør chip fjernelse og afkøling vanskeligere. For at opnå bedre resultater har slibeskivenes diameter generelt et passende forhold til diameteren af det emne, der skal jordes. Normalt er dette forhold mellem 0,5 og 0,9.

3. Valg af hjulbredde.

CNC-slibemaskinen vedtager et bredt slibeskive, hvilket er en fordel for at reducere arbejdsstykkets overfladenshed og forbedre produktionseffektiviteten og reducere slidhjulets slid. Slibeskiven kan dog ikke vælges for bredt, hvilket vil øge slipekraften og forårsage bøjningsdeformation af sliphjulets lange aksel. For at tillade stivheden af slibeskivenes lange aksel og det tilladte interval af maskinens effekt, kan hjulbredden vælges efter længden af emnet.

4. Udvalg af slibemiddel, partikelstørrelse, hårdhed og bindemiddel

Karakteristika for slibende, slibestørrelse, hårdhed og bindemiddel af CNC-indvendig slibemaskine kan vælges i henhold til materialets og processens præcision af emnet. Generelt skal slibestrukturen i CNC's indvendige slibemaskine være løsere end det ydre slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com