info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Valg af malevæsker til CBN-hjul

Valg af malevæsker til CBN-hjul

Apr 01, 2020

Slipfluidets funktioner inkluderer hovedsageligt de følgende 4 aspekter (1) smøring, (2) afkøling, (3) rengøring og (4) rustfast. På grund af høj effektivitet og høj varme kræver CBN højhastighedsslibning høj smøreydelse og køleegenskaber af højhastighedsslibevæske. Derudover skal du være opmærksom på de andre funktioner, det vil sige korrosionsbestandighed, brandbestandighed, afskumning, harmløshed og antioxidantstabilitet.

Smørefunktionen af ​​den oliebaserede slibevæske (mineralolie) er bedre end den vandbaserede slibevæske. Det forhindrer ikke kun slibning af CBN-korn, men hæmmer også hydrolysereaktionen af ​​CBN, forbedrer slibehjulets holdbarhed og kan effektivt reducere slibeeffektiviteten og reducere slibevarmen og forbedre overfladen integriteten af ​​emnet .

Hvis du tilsætter det svovlbaserede og klorbaserede ekstreme trykadditiv i den oliebaserede slibevæske, kan det opnå den overordnede virkning. Dette gælder især ved dybslibning med høj effektivitet baseret på ultrahøjhastighedsslibning. Ved den samme fjernelsesgrad kan brugen af ​​oliebaseret slibevæske øge slibeforholdet med 5-10 gange eller mere, og jo højere hastigheden er, desto tydeligere er effekten.

De oliebaserede slibevæsker har imidlertid stor olietåge under arbejdet, og det ryger og fyrer. Brug derfor brandsikkerhedsbeskyttelse og pålidelig olie- og gasseparationsteknologi til brug af oliebaserede slibevæsker. Forsøg at udskifte den oliebaserede slibevæske med den specielle vandbaserede slibevæske, der indeholder et stort antal overfladeaktive stoffer, olieagtige stoffer og additiver til ekstremt tryk, hvilket forbedrer sikkerhedsydelsen og reducerer de omfattende anvendelsesomkostninger for malevæsken.

Slibevæsker med lav skum skal sagsøges på de lukkede CBN-højeffektiv slibemaskiner. I modsat fald, når strømningshastigheden for slibevæsken øges og trykket øges, vil skummet i slibevæsken alvorligt påvirke den faktiske væsketilførsel af malevæsken, så slibepladsen ikke er tilstrækkeligt afkølet og smurt. Forebyggelse af for tidlig korrosion af malevæsken er en anden vigtig faktor, der er relateret til slibeeffektiviteten. Hyppig udskiftning af slibevæske vil reducere slibekvaliteten af ​​emnet kraftigt og effektiviteten af ​​slibeprocessen


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com