info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Valg af koncentration af diamantslibeskive

Valg af koncentration af diamantslibeskive

Mar 08, 2019

Diamantkoncentrationen refererer til vægten af diamant i et enhedsvolumen af diamantlaget. Enhedens vægt af diamant er karat (ct), 1 karat er lig med 0,2 g (1ct = 0,2 g).

Koncentrationen af diamant er et af de vigtigste egenskaber ved diamantværktøjer, som bestemmer skæreevne, produktionseffektivitet, levetid og omkostninger ved diamantværktøjer. Koncentrationen af den valgte diamant afhænger af værktøjstypen, formen og størrelsen på arbejdsfladen, diamantets partikelstørrelse, bindingsmodstanden af bindingen og behandlingsbetingelserne.

Den bedste diamantkoncentration for diamantlaget bør følge følgende principper:

1. Når arbejdskontaktoverfladen mellem slibeskiven og den bearbejdede del ikke er stor, såsom en cirkulær slibning, er det nødvendigt at vælge en høj koncentration af diamant, selv i tilfælde af høj belastning kan værktøjet sikres . Modstandsdygtighed.

2. I det tilfælde, hvor arbejdskontaktoverfladen mellem jordslibeskiven og den bearbejdede del er stor, er der behov for foranstaltninger for at reducere slibetemperaturen og reducere friktionen, i hvilket tilfælde en lav koncentration af diamant skal anvendes.

JR diamantværktøj kan producere diamantslibeskiver med forskellige koncentrationer som 25%, 50%, 75%, 100% og 150%. Andre koncentrationer af diamant kan også produceres i overensstemmelse med abonnentens krav.

JR firma specialiserer sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com