info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Sikkerhedsmæssige tekniske problemer Behov for opmærksomhed ved slibning

Sikkerhedsmæssige tekniske problemer Behov for opmærksomhed ved slibning

Jun 27, 2017

Maskinværktøjet skal undersøges grundigt inden kørslen, herunder inspektion af armaturet, som kontrolmekanisme, elektrisk udstyr og magnetisk chuck. Efter inspektion, smøring, smøring efter idriftsættelse for at sikre, at alt godt, før brug.

Indlæsning af kortets emne skal være opmærksom på Kazheng, fastspænding, i slibeprocessen vil emnet løs føre til, at emnet flyver ud af skader eller knust slipeskive og andre alvorlige konsekvenser. I begyndelsen af arbejdet skal man anvende håndmodus, så hjulet langsomt med emnet nærmer sig, og begynder at fodre små, for ikke at tvinge for hårdt for at forhindre hjulets påvirkning. Behov for at bruge Iron Control bordets frem- og tilbagegående bevægelse, i henhold til arbejdsstykkets slibelængde, præcis justering, vil blokere jernstramt.

Udskiftning af hjulet, du skal først tjekke udseendet, om der er et traume, og så med en træhammer eller en træpind, er lyden skarp og ingen revner. Montering af slibeskiven skal ske i overensstemmelse med de krævede metoder og krav til montering, statisk balancering efter installation, idrifttagning, alt normalt, før brug.

Arbejdere i arbejdet med at bære beskyttelsesbriller, der klæder hjulet til afbalancering for at forhindre slag. Måling af emnet, justering eller aftørring af maskinen skal ske efter afbruddet. Ved anvendelse af magnetisk sugschuck kan skiveoverfladen, emnet rengøring, tæt, sugning om nødvendigt tilsættes jern, forhindre arbejdsstykkeskift eller flyve ud. Vær forsigtig med at installere hjulskærmen eller værktøjsværktøjet, og placer forsiden af det højhastighedstogende roterende hjul.