info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Anvendelse til grovslibning

Anvendelse til grovslibning

Jan 10, 2020


Harpiksbindemiddelværktøjer bruges hovedsageligt i stål, biler, lejer, jernbaner, køretøjer, skibsbygning, kemikalier, instrumenter, rumfart, byggematerialer og andre mekaniske forarbejdningsindustrier. Det kan også bruges til at behandle en række ikke-metalliske materialer og metalliske materialer, såsom: træ, gummi, plast, glas, keramik, sten, kobber, aluminium, støbejern, stål osv. Samt cementeret karbid , højhastighedsstål, høj vanadiumstål, titanstål, rustfrit stål osv. Derudover bruges det til fødevareforarbejdning, medicinsk og geologisk efterforskning.

I henhold til formålet og mængden af forarbejdning kan vi bruge slibehjul på harpiksbindinger til snagging, ru slibning, halvfin slibning, efterbehandling, fin polering og slid med høj præcision med lav råhed. På samme tid kan det ifølge forskellige behandlingsobjekter også udføres på udvendig slibning, intern slibning, overfladeslibning, værktøjsslibning, speciel slibning, elektrisk svejsning, slibning, ultrabehandling, slibning og polering.

1. Grovslibning

Grovslibning er en slibemetode, der har høj effektivitet til at skære store mængder overskydende materiale. Snagging er det almindelige navn for mange slags grovslibning.

Rå slibeprogrammer:

(1) Brug af et harpiksslibehulslibehjul og et højhastigheds- og kraftigt harpiksslibehjul til ru-slibning udglødet eller uudglødet høj kvalitet legeret stål eller rustfrit stål. Det bruges også til overfladearbejdsslibning af defekter (svejsninger, revner, oxidlag osv.).

(2) Slibning og generel efterbehandling af porte, stigerør og sømme af støbegods med harpiksslibehjul.

(3) Harpiksslibehjul med ru korn bruges til at fjerne de store burrs grundigt.

(4) Under svejsningen skal de svejsninger, der er tilbage på overfladen af svejsningen, ru og afrundes.Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com