info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Nogle bemærkninger i slibeprocessen af resinslibende hjul

Nogle bemærkninger i slibeprocessen af resinslibende hjul

Mar 15, 2018

Nogle bemærkninger i slibeprocessen af harpiksslibeskive

 

Eventuelle slibeskiver skal bemærkes nogle problemer i slibeprocessen. I dag forklarer vi problemerne med harpiksslibeskive, som vi skal være opmærksomme på:

(1) Bemærk slibeskiveens kontaktforhold og vigtige dele.

Når harpiksslibeskiven skærer overfladen af emnet, vil det høre en rystende lyd. Slibeskiven fjerner vandmærkerne på emnet på overfladen og blinker en svag glans, og derefter kan kølevæsken øges. Kølevæsken er lidt dybere end den sædvanlige forsæbningsvæske, men den skal være ren og derefter fodret. Bemærk, at hver belastning er 0,005 mm pr. Dobbelt slagtilfælde, indtil gnisten forsvinder, og slibningen slutter. På dette tidspunkt trækkes det vandrette slibeskive ned i tilførselsretningen, så hjulet er lidt nærmet til emnet, men ikke tilført. Dette er til polering af emnet for at gøre overfladens rude af emnet kan være op til Ra 0,02 μm .

(2) Forhindre emneudvidelse.

Under maling om sommeren er maskinværktøjets belysning lukket for emnet, lampen vil udstråle og få arbejdsemnet til at udvide og påvirke slibekvaliteten.

(3) Arbejdsstykkefladen er ikke klar.

Dette skyldes beskidt kølevæske eller flydende slibemiddel på overfladen af harpiksslibeskiven. Vi skal strengt filtrere kølemidlet eller børste slibemiddelet ud.

(4) Aktuelle forbrændinger.

Dette skyldes, at kølevæsken er utilstrækkelig, foderet er for stort, eller harpiksslibeskiven er stump.

(5) Ripples på overfladen af emnerne.

I slutningen af bearbejdning vil det aktuelle emne måske vise sig nogle krusninger. Det kan vedrøre spindelløshed, motorvibration eller andre faktorer. Derfor er det nødvendigt at vælge passende foranstaltninger i forhold til den aktuelle situation.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com