info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Forlænge Service Life Of Resin Diamond Slibeskiver

Forlænge Service Life Of Resin Diamond Slibeskiver

May 17, 2018

Forlæng levetiden for harpiks diamantslibeskiver


De fleste af diamanter har dårlig vedhæftning, partiklerne vil falde for tidligt under eksterne kræfter under formaling. Det påvirker i vid udstrækning brugen effektivitet og dets liv.

Overfladen af harpiks diamantslibeskiven vil have en skarp spiky struktur, hvilket betyder, at overfladen af diamanten vil blive ruvet, så det forbedrede holdemagten og bindingsstyrken af diamanten ved hjælp af bindemidlet. Derudover vil den komprimerede styrke blive forøget omkring 40 ~ 55% end det oprindelige. Derefter kan det reduceres høj belastning og oddsene, at diamanterne falder ned under en enorm kollision. Samtidig er Ti, Ni og andre termiske egenskaber ved metalkonduktion også meget gode. De er nemme at grafitere diamantslibemiddelet i høj temperatur arbejdsproces, som spillede en meget god modstand mod termisk erosion. Skønt metaloverfladebelægningen på diamantoverfladen er blevet forbedret væsentligt, har den også påvirket dens skarphed og øger fremstillingsomkostningerne. For at forbedre skarpheden vil vi normalt tilføje mere end 20% TI og Ni overtrukne diamanter til erstatning for det almindelige diamantslibemiddel. Det kan betydeligt øge slipeskivenes levetid og skarpheden.

For det harpiksbundne slibeskive vil den passende mængde af pletterede slibemidler i bindemidlet spille sin bedre rolle end det almindelige diamantslibemiddel og også have en vis grad af beskyttelse for almindelig diamantslibemiddel. Det belagte slibemiddel har en god limkraft, varmebestandighed, trykmodstand. Og det er et godt supportpunkt for de nærliggende almindelige diamantslibemidler, hvilket reducerer tabet af almindelige diamantslibemidler på grund af dårlig holdkraft.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com.