info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Research Status Of Resin Bonded Diamond Slibeskive

Research Status Of Resin Bonded Diamond Slibeskive

Dec 14, 2017

Harpiksbinding diamanthjul bruger harpikspulveret som bindemateriale, idet fyldmaterialet tilføres til en form med et slibeværktøj gennem varmpressning, hærdning og bearbejdning. For nylig er binderne i Kina hovedsageligt phenolharpiks, epoxyharpiks og polyimid. Men deres fælles problem er dårlig varmebestandighed. Under slibeprocessen vil slibevarmen føre til, at harpiksen blødgør, dekomponerer og reducerer vedhæftningen af ​​slibemiddel. Således spiller diamantslibeskiven ikke en meget god rolle, hvilket resulterer i, at mange diamantslibemidler er lette at falde af. Således er dens holdbarhed dårlig.

Fenolharpiks (PF) er den tidligste industrialiserede syntetiske harpiks i verden. Det er meget udbredt i harpiksbinding diamantslibeskive. Almindelig phenolharpiks kan dog anvendes som harpiksbindemiddel af slibeskive under 200 ° C. Hvis den overstiger 200 ° C, vil den phenoliske hydroxyl og methylen blive oxideret, som vil påvirke dens varmebestandighed og oxidationsmodstand. Den hærdede phenolharpiks vil være skør på grund af kun aromatiske kerner som methylenlinket, så den traditionelle umodificerede phenolharpiks virker skør, dårlig sejhed, mangel på varmebestandighed. Det begrænser harpiksbinding diamanthjul applikationer. Derfor er det meget nødvendigt at lave højtydende phenolharpiks.

I de senere år har mange lande været mere opmærksomme på modificeringen af ​​phenolharpiks og forbedring af kompositmaterialer. Og de har udviklet en række phenolharpikssorter med fremragende mekaniske egenskaber, såsom høj varmebestandighed og flammehæmning.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


Forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/