info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Karakteristika og anvendelse af harpiks obligation slibeskiven

Karakteristika og anvendelse af harpiks obligation slibeskiven

Sep 14, 2017

Harpiks bond er en organisk bindemiddel; Det kan gøre højstyrke slibehjul med en vis fleksibilitet og lav varmebestandighed. Slibning hjulet har gode selvslibende, og let at producere. Og procescyklus er kort. Den arbejdende hastighed kan være højere end 50 m / s. Sortimentet program er kun overgået af forglasset bond slibehjul. Det er almindeligt anvendt i grove slibning, skæring og gratis slibning, såsom slibning stål ingots, kaster grater og så videre. Harpiks bånd kan også lavet høj hastighed og høj kvalitet slibeskiven og tung belastning, afbrød og en bred vifte af special hjul.

Er en stor efterspørgsel værktøjer på samme tid harpiks bånd slibesten. Det er et værktøj, der bruger benzoesyre og polyamid eller andre harpiks som bindemidler, sammensatte med diamant eller cubic bor nitride (CBN) slibemidler og uorganiske fyldstoffer til fra forskellige slibning hjul. Disse hjul er effektivt anvendes i en bred vifte af slibning filer, såsom overflade slibning, cylindrisk centerless slibning, slotting og intern slibning. Det er ideelt til ultra-varmebestandig rustfrit stål, cermets, keramiske produkter, glas, limonit, hurtigstål, legering værktøjer og mange andre nye super hårde materialer slibning værktøjer.

Der er en række særlige harpiks-bonded diamant hjul for hurtig kold skæring. Disse hjul er særligt egnet til slibning af hårdmetal værktøj, såsom savklinger, fræsere, bor værktøjer, fræsere. Det kan desuden bruges til præcision slibning af hårdmetal die, roller og forkullede sliddele. Harpiks bond slibehjul er det første valg for præcision bearbejdning af keramiske produkter og slibning af wolframcarbid produkter. Harpiks bond CBN slibning hjul kan også bruges til slibning high speed stål, værktøj og die stål og FtRC50 superalloys.