Hjem > Nyheder > Indhold

Forskellen mellem Keramisk Bond og Resin Bond

Jan 10, 2018

Forskellen mellem keramisk binding og harpiksbinding

Keramisk bindemiddel

Denne binder er den mest udbredte og kan laves i slibeværktøj af alle størrelser, hårdhed, tekstur, form og størrelse. Keramisk bindemiddel i slibningen har stabil præstation, vandmodstand, syrefasthed, alkalistandighed og oliebestandighed. Det påvirkes ikke af vejr- og temperaturændringer. Forglassede slibeskiver kan slibes i forskellige forhold, kan også bruges til tørslibning. Sammenlignet med andre bindemidler kan keramisk bindemiddel fremstilles i forskellige porestørrelser af slibeværktøjer, såsom det store porestørrelsesslibeskive. Ved slibeprocessen er den mindre modtagelig for chipstopning og har således en høj slibningseffektivitet.

Almindeligvis anvendes keramiske limede slibeskiver til hastigheder under 35 m / s, men der kan også laves højhastighedsslibende hjul over 35 m / s, såsom 50 m / s, 60 m / s, 80 m / s.

Keramisk bundet slibeskive i slibeprocessen kan opretholde den gode form, den er egnet til formning af slibning, såsom slibetråd, slibearbejd, prøveslibning og anden formslibning.

Boreholdige keramiske bindemidler har bedre slibegenskaber end andre typer af keramiske bindemidler på grund af deres indhold af lavt bindemiddel, hvilket kan øge slibeporøsiteten og udsætte slibekanterne.

 

Harpiksbindemiddel

Anvendelsesområdet er andet end keramisk binding. Det har en vis grad af fleksibilitet og styrke, og har poleringspræstationen som grov, fin og fin slibning. Generelt gælder det for følgende aspekter.

Da harpiksbindingen let brænder ved høje temperaturer, og selvskæringen er bedre, skal man i almindelighed anvende en bred vifte af ørkenprocesser, såsom støbejernsbro, møllespand og overfladeslibning.

Harpiksbindemiddel kan også være fremstillet af tykkere slibeskive til centralløse slibende cylindriske slibemaskiner. Det bruges almindeligvis til at skære metalmaterialer eller ikke-metalliske materialer. Samtidig er produktionsprocessen af ​​harpiksbundet slibeskive mere fleksibelt, der kan tilslutte glasfibernetet for at øge styrken af ​​hjulet, som f.eks. 60 ~ 80m / s højhastighedslibeskive, skæreskive osv. Kan også være anvendes til svejsesamlingen eller afskæring.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com