Hjem > Nyheder > Indhold

Forskningsretning af glasiseret diamantslibehjul

Jul 16, 2019

Forglasede bond diamantslibehjul har ikke kun høj styrke, men skal også overveje ydeevneindekserne som slaghårdhed og slidstyrke på markedet for slibehjul. Forskningen inden for slibeskive af diamantslibemateriale kommer hovedsageligt fra flere aspekter:

[1] Undersøgelser om keramisk binding ved lav temperatur, høj styrke og lav ekspansionskoefficient;

[2] Undersøgelse af præstationsforbedring af keramiske bindemidler;

[3] Undersøgelse af befugtning mellem keramisk binding og diamantslibekorn;

[4] Forskning i overflademodifikation af diamantslibekorn;

[5] Forskning om forbedring af slibehjulsstrukturen;

[6] Undersøgelse af optimale klargøringsparametre for slibeskive;

[7] Forskning om de bedste slibeprocessparametre og slibemetoder.

På grund af kombinationen af keramisk bindemiddel og diamantslibemiddel er vanskelighedsfaktoren relativt stor, og udviklingen og produktionen af det keramiske bindingsdiamantslibehjul er blevet hindret. Ingeniører i Guangzhou JR Diamond Tools Co., Ltd. har overvundet de tekniske problemer ved keramisk bindingsdiamant og har udviklet en række specifikationer for slibehjul, som har vundet fordel for diamantforarbejdning. Forskning og udvikling af slibning PCD / PCBN værktøj keramisk bond diamantslibehjul, diamantforarbejdning keramisk bond diamantslibehjul og andre serier af keramisk bond diamantslibehjul har opnået et godt omdømme på markedet. På nuværende tidspunkt er det keramiske lim diamantslibehjul langt fra at spille sin behørige rolle. Forskningsteamet i Guangzhou JR Diamond Tools Co., Ltd foretager yderligere undersøgelser inden for ydelse af keramisk binding, slibehjulets struktur, procesparametre for slibehjulforberedelse, slibebehandlingsmetode, procesparametre osv. at imødekomme det presserende behov på det nuværende hjemmemarked.

JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com