Hjem > Nyheder > Indhold

Rimeligt udvalg af diamantslibeskive til slibning af hårdt legeringsværktøj til træbearbejdning

Jan 16, 2019

1. Arbejdsmateriale

For forskellige emner og forskellige behandlingskrav skal der anvendes forskellige diamantslibeskiver. Selv om den samme slags emnemateriale er malet, kan slipforholdet mellem forskellige materialeslibende hjul variere med 2 til 5 gange, så det passende slibeskive skal vælges.

Diamantslibemaskiner er de bedste slibeværktøjer til slibning af hårdhed og sprøde ikke-metalliske materialer, såsom cementeret karbid og keramik, optisk glas, ædelstene og sten. Da diamant let carboniseres ved 700 ° C til 800 ° C, er den imidlertid ikke egnet til slibning af stål med en stor mængde jern. CBN's hårdhed er lidt lavere end diamantens, men dens termiske stabilitet er god (kan modstå 1300 ° C ~ 1400 ° C høj temperatur), kemisk inertitet med jernelementer, høj varmeledningsevne (46 gange korund), lavet med det Slibeskiven har en lang levetid (op til flere gange til mere end hundrede gange af korundslibeskiven). Det nedbrydes ikke ved høj temperatur som diamant (dvs. oxidation og grafitisering). Det er et alternativ til korund slibeskive til hærdet stål, bærende stål og højhastighedstværktøjer. Det bedste slibeværktøj er til højhårdhed og sejhed metalmaterialer som stål, rustfrit stål, varmebestandigt stål og titaniumlegering.

2. Bonding agent

Forbindelsesmidler til diamanthjul er metal, harpiks, galvanisering, keramik og lodning. Metallbindingsliben anvendes til at skære slibning, optisk kurveslibning, danner enkeltkantsværktøj, slibespiralspor med lille borekrone og også egnet til elektrolytisk slibning. Harpiks slibeskive anvendes hovedsageligt til slibeværktøj, slibning, cylindrisk slibning og overfladeslibning. Elektropletterende slibeskive er velegnet til højhastighedsslibning og formaling, også egnet til effektiv slibning af huller (varmslibning) og anvendelse på koordinatslibemaskiner. Keramisk bindemøllehjul har høj slipevirkning, formen holdes god, holdbarheden er høj, trimningen er let, diamantslibeskiven har lang levetid, og selve keramikbindingen har god kemisk stabilitet, varmebestandighed, syre og alkali korrosionsbestandighed, kan tilpasse sig forskellige slibevæsker, slibning Lavpris, det er blevet det første valg til effektiv og høj præcision slibning; .Brazed slibeskiver er velegnede til ultrahøjhastighedslibning.

Forskellige kvaliteter af slibemidler har forskellige krystalformer og partikelformer på grund af forskellige fremstillingsprocesser og har forskellig styrke, termisk stabilitet og brudskarakteristika. Forskellige materialer skal vælges i henhold til typen af bindemiddel, det emne, der skal jordes, og formalingsmetoden. Slibende. Til keramisk binding diamantslibning hjul til effektiv og høj præcision slibning, kan højstyrke og kornformede slibemidler såsom PDA type (syntetisk diamant type) og ABN800 type (CBN type) eller andre lignende præstationsgrader vælges.

3. Koncentration

Koncentrationen af diamantslibeskiven kan ikke vælges for lavt, og højdybden kan medføre et højt slibningsforhold. Diamanten på 200% er faktisk et generelt slibeskive med diamant som et hjælpemateriale, som generelt ikke anbefales. På nuværende tidspunkt bruger højhastighedstog og høj effektivitet slibning en højere koncentration, og koncentrationen af det keramiske bind CBN slibeskive er yderst effektiv. Koncentrationen af det keramiske bind CBN slibeskive udvælges generelt til at være mere end 125%, såsom det importerede keramiske CBN slibeskive. Generelt er de 175% ~ 200%.