info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Rimeligt valg af diamantslibeværktøj i optisk glasbehandling

Rimeligt valg af diamantslibeværktøj i optisk glasbehandling

Dec 08, 2018

Det rimelige valg af diamantprodukter i optisk glasbehandling refererer hovedsagelig til formen og størrelsen, bindemiddeltype, diamantpartikelstørrelse, diamantkoncentration og bindemiddel af diamantværktøjer i overensstemmelse med form, kvalitet, behandlingskvalitetskrav og forarbejdningsteknologi af den forarbejdede optiske glas komponenter. Vælg hårdheden og så videre. Det generelle udvælgelsesprincip er:

(1) Vælg form og nøjagtighed af diamantbelagte slibeskiver i henhold til bearbejdningsmetoden og nøjagtigheden af værktøjet.

(2) Partikelstørrelsen af diamant tooldiamond værktøjslibeskiverne er valgt i overensstemmelse med den resterende mængde af den behandlede original og overfladenes ruhed.

(3) Vælg koncentrationen af diamant i henhold til arbejdsstykkes størrelse og behandlingsproceduren og dækningsforholdet for diamantværktøjet, især til finmalning og superfinishering.

(4) Vælg typen af bindemiddel i henhold til processen til bearbejdning af emnet og arbejdsstykket, især til finmalning og superfinishering. Til finmalning vælges brons, nikkelbaseret, koboltbaseret og jernbaseret generelt; Superfin slibning vælges som et harpiksbindemiddel. Afslutningen af blødt glas er valgt fra bronze og nikkel. Hårdt glas og mere viskøst glas er valgt blandt jern og kobolt.

(5) Vælg hårdheden og styrken af diamantværktøjet i henhold til karakteren, hårdheden og brøllenheden af de bearbejdede optiske dele. Generelt har det bløde glas og det skøre små glasvalgbindemiddel lavere hårdhed; bindestyrken er mindre. Hårdheden af det hårde og sprøde glas er højere; bindemidlets styrke er større.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com