info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Produktionsproces med harpiksbundet diamantslibeskive

Produktionsproces med harpiksbundet diamantslibeskive

Jul 13, 2020

Fremstillingen af ​​diamantslibeskiver er et meget teknisk industriprodukt. Produktionsprocessen består hovedsageligt af disse trin: formelformulering, blandingsmiddel, kompressionsstøbning, sintring og hærdning, forbinding og inspektion.

1. Formelformulering, ingeniøren har brug for at fordele andelen af ​​hver komponent i slibeskiven i henhold til kundens&# 39 s behov og slibningskravene og til sidst giver den i form af andel;

2. Blanding af ingredienser, i henhold til opskriften, vejer ingredienserne og bland dem sammen i en bestemt rækkefølge og driftskrav. Nøglen til blanding er homogenitet. Støbeforbindelsen skal opnå: ingredienserne fordeles jævnt for at opretholde løshed, men der bør ikke være nogen åbenbar pulverlækage. Materialet skal være ensartet og have god formningsevne.

3. Kompressionsstøbning. sæt pulveret i en fast form, kombiner det med substratet, læg det i pressen for at øge temperaturen, og under en bestemt tryk temperatur og tid dannes slibeskiven oprindeligt;

4. Sintring og hærdning. Efter den første støbning af slibeskiven er den faktisk ikke stærk, og den hærdes ikke. Det skal placeres i en ovn for at bage og størkne ved at indstille en bestemt tid og temperatur. Efter opvarmning og afkøling med konstant temperatur er hærdningen afsluttet. dette er det mest kritiske i produktionsprocessen, og der er to faktorer, der er lette at forårsage kvalitetsproblemer. Den ene er, at temperaturforskellen mellem hærdeovnen eller fyringsovnen er for stor, den anden er den ukorrekte måde at installere ovnen på. Hærdningsovnens og ovnens temperaturforskel er for stor, hvilket får hærdningen af ​​diamantsharpiks slibeskiven til at afvige fra den indstillede hærdningsspecifikation (hærdningskurve), således at slibeskivens størkningskvalitet (hærdning) ikke kan være fuldt ud garanteret.

5. Påklædning er at slibe slibeskiven til den dimensionelle nøjagtighed, som kunden kræver gennem drejebænkslibemaskinen for at gøre formen smukkere og opfylde kundens krav. Efter hærdning skal diamantsharpiks slibeskiver med særlig stor diameter og høj tykkelse eller slibeskiver, der kræver strenge dimensionstolerancer, behandles for at sikre slibeskivens geometriske størrelse, form og positionstolerance.

6. Inspektion skal sikre, at kvaliteten af ​​slibeskiven opfylder den nationale standard, og styrken og hårdheden skal opfylde den nationale standard, før den kan leveres sikkert til kunden.


Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com