Hjem > Nyheder > Indhold

Produktion og udviklingstendens for syntetisk diamantmikropulver II

May 09, 2020

For få dage siden talte vi om produktionen og udviklingen af ​​syntetisk diamantmikropude, i dag fortsætter vi med dette emne.

2. Underopdeling af partikelstørrelsesklassificering og koncentration af partikelstørrelsesområde

Med udviklingen af ​​teknologi bliver forskellige krav til behandling af nøjagtighed højere og højere. Og partikelstørrelsen af ​​det anvendte fine pulver udvikler sig i retning af finergrit. For eksempel har teksturbehandlingen af ​​computerens harddiske ændret sig hurtigt siden brugen af ​​diamantpulver i 1990 s. Størrelsen er fra begyndelsen af ​​ca. 1 mikrometer til den aktuelle 0. 1 mikrometer, den vil være 0. {{5}} mikrometer snart (50 nm) eller endnu finere niveauer. For 2 mikron diamantpulver bestemmer den nationale standard GB 6966. 1-1986 formuleret i 1986 at 2 um diamantpulver har 4 niveauer: 0 -0. 5, 0. 5 - 1, 0. 5 - 1. 5, 0-2. Industristandarden JB / T7990-1998 er formuleret i 1998 og bestemmer, at fint diamantpulver med en diameter på 2 mikron har 6 niveauer: 0-0. 5, 0 -1, 0. 5 - 1, 0. 5 - 1. 5, 0-2, 1-2. Fra fabrikanten' s standard har diamantpulveret en finere partikelstørrelse og et smallere partikelstørrelsesområde.

3. Diamantpulver med høj slidstyrke

I Kina er diamantmikropulver for det meste lavet af enkelt krystal diamant af type I materiale. På grund af de iboende egenskaber ved type I-materiale: højt urenhedsindhold og lav styrke kan det ikke imødekomme de avancerede markedskrav for diamantpulver. Et par producenter bruger type II eller type III-krystaldiamant som råvarer til at fremstille diamantmikropulver. I henhold til markedsfeedback er denne effektivitet af dette mikropulver meget større end almindeligt diamantmikropulver, og slidstyrken forbedres med mere end 30%. Det er meget effektivt til forarbejdning af polygonale diamanter; kan opnå avanceret spejlfinish af siliciumdioder og germaniumdioder og andre komponenter.

4. Specielt diamantpulver

Diamantpulver af forskellig kvalitet har deres egne egenskaber. Et par producenter i Kina er opdelt i specielle diamantmikropulvere baseret på brugen af ​​diamantmikropulvere: værktøjsblade (PCD), Polykrystallinsk diamantkompakt (PDC), diamanttrådsave, harpiksbindende diamantværktøjer, metalbindingsdiamantværktøjer, diamantpastaer / væsker osv. Dette er den rigtige retning for Kina' s diamantmikropulver for at justere dens produktstruktur og udvikle sig mod specialisering, og det er også et vigtigt skridt for Kina' s diamantmikropulver til indhente verdens' s avancerede niveau. Polykrystallinsk diamantpulver er kendetegnet ved skørhed, formen på partiklerne er uregelmæssig kvasirkulær, og overfladen er ru og ujævn. Når partiklerne er stresset, får sprødheden partiklerne til at fragmentere, hvilket resulterer i nye skarpe skærepunkter. Selvslibning er bedre. Denne slags diamantmikropulver er mere ideel til fremstilling af harpiksbundne slibehjul osv. Det har en mild slibnings- og poleringseffekt. Diamond micropowder er et uundværligt slibemateriale til udvikling af højpræcise produkter. Dets anvendelsesfelt udvides konstant.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com