info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Præcisions slibning af slibesten

Præcisions slibning af slibesten

Mar 09, 2018

Præcisions slibning af slibesten

Med den løbende forbedring og udvikling af videnskab og teknologi, har slibende slibning hjulet nu rolle været meget anvendt i metaller og andre materialer. For at opnå de uslebne slibning, efterbehandling, er det blevet en vigtig skærende værktøj.

Præcision bearbejdning refererer til forarbejdning nøjagtighed og overfladekvalitet opnå høj grad oparbejdelse teknologi i en vis periode af udvikling. I øjeblikket forarbejdning nøjagtigheden af dele er l ~ 0.1μm, den overfladeruhed er Ra0.2 ~ 0.01μm. Præcision slibning er en af de vigtigste metoder til præcision bearbejdning af sprøde og hårde materialer, såsom stål og jern metaller og halvledere materiale. Det indtager en meget vigtig plads i produktionsteknologi af moderne maskiner og elektronisk udstyr.

Præcision slibning hovedsageligt påberåbt finslibning af hjulet, det bruger minimal og ensartet mikro-feed (10 ~ 15mm/min) af diamant dressing værktøj til at få en masse contour mikro-kant. De bearbejdning overflade spor er subtile, den sidste proces er ikke gnist slibning. Under mikro-skæring, glidende og friktion og andre omfattende virkning, vil det opnå lav ruhed og høj præcision krav. Høj-præcisions slibning af chippen er meget tynd, slibemidler af slibesten modstå højt stress og arbejde i høje temperaturer og højt tryk, så vi bruger normalt diamond og kubisk bornitrid eller andre high-hårdhed slibende hjul til slut præcision slibning.

JR company har specialiseret sig i diamond og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset bond, metal bond og galvaniseret slibeskiven.


forglasset bond slibehjul:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-Bond-Grinding-Wheels/

Harpiks bond slibehjul:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-Bond-Grinding-Wheels/

Galvaniseret slibeskiven:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-Grinding-Wheels/

Metal bond slibeskiven:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-Bond-Grinding-Wheels/