Hjem > Nyheder > Indhold

Polerede værktøjer og metoder til Agate Stone Carvings

Nov 29, 2018

Slibeværktøjer og materialer omfatter polermaskiner, slibeskiver, sandpapir, vandpapir, chromoxid, poleringspasta og lignende. Denne proces udføres i overensstemmelse med den kunstneriske virkning, og nogle er alle polerede, og nogle er delvist polerede.

For det første de tre typer agat råmateriale polering metoder: 1, ved hjælp af en hængende mølle polering. 2. Poleret ved hjælp af en polermaskine. 3, er vibrationspoleringsmaskine generelt egnet til storskala polering.

For det andet vælger du nogle almindelige værktøjer: 1 agat råmaterialegravering og hængende maskine (Bemærk; det anbefales at bruge en hængemølle med en blød aksel, med en blød aksel til at bruge mere fleksibel og mere praktisk.) 2, tilberede nogle tilsvarende diamantslibning hoved og jade strimmel Sickles og sandpapir mv. 3, Forbered nogle tilsvarende uldfilt og cowhide og gummibånd og børster. 4, Forbered nogle polering pulver eller polering pasta og glas voks. 5 fastgørelseslim anvendt til agat udskæring. 6 slibesten anvendt i vibrationer polermaskine

For det tredje er værktøjet klar, så kan vi polere overfladen. Gabet er generelt poleret med en pensel eller en bambuspind eller bambuspinde og poleringspulver. Overfladen er normalt poleret med et filthjul med poleringspasta eller kohud med agatstenpoleringspulver.