info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Partikelstørrelse af diamantslibeskive

Partikelstørrelse af diamantslibeskive

Jul 22, 2020

Slibeskivets slibende kornstørrelse er hovedsageligt relateret til overfladeruhed og produktivitet.

Ved grovslibningsproces er slibetilladelsen stor, og den krævede overfladeruhed er større, så der bør anvendes grovere slibekorn. Slibekornene er grove, og porerne på slibeskiver er store, slibedybden kan være større, men slibeskiven er ikke let at blokere og generere varme. Ved finslibning er slibemængden lille, og ruheden kræves lavere, så der kan vælges finere slibekorn. Generelt gælder det, at jo finere de slibende korn er, desto bedre er overfladen ruhed.

Anvendelsesområdet for forskellige slibeskiver

500-400mikron: grovslibning, snagging slibning, skæring, slibning burr;

40-20 / 40-28 / 20-14micron: Fin slibning, super fin slibning, trådslibning, honing;

46-80 / 400-315 / 200-160 mikron: grovslibning, halvslibning, finslibning;

14-10 / 14-10 / 10-7mikron: Finslibning, finslibning, superfin slibning, spejlslibning;

100-280 / 165-125 / 50-40mikron: Finslibning, profilslibning, værktøjsslibning, polering;

7-3.5 / 7-5 / 3.5-2.5micron: Superfin slibning, spejlslibning, fremstilling af slibemidler osv.

Slibeskivens hårdhed henviser til sværhedsgraden, at slibepartiklerne på overfladen af ​​slibeskæringshjulet falder af under slibekraftens virkning. Slibeskivenes hårdhed er blød, hvilket betyder, at slibekornene er lette at falde af. Og slibeskivenes hårdhed er hård, hvilket betyder, at slibekornene er svære at falde af. Slibeskivenes hårdhed og slibemidlets hårdhed er to forskellige begreber. Det samme slibemiddel kan gøres til slibeskiver med forskellige hårdheder, hvilket hovedsageligt afhænger af slibeskivens ydeevne og fremstillingsproces. Den signifikante forskel mellem slibning og skæring er, at slibeskiven har" selvslibende" ;. Valg af slibeskivens hårdhed betyder faktisk at vælge slibeskivets selvslibning. Man håber, at de skarpe slibende partikler ikke falder for tidligt og heller ikke falder af efter at være stumpe.

Hårdhedsgraden af ​​almindeligt anvendte slibeskiver er DEFGHJKLMNPQRST Y.


JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com